Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz FőDudu #3698 üzenetére

    Nekem egy ~8 éves termék van, egy Qnap QTS-419P+. Kamerát még nem tettem rá, de ez (meg szerintem a többi is) kezel(het) USB webkamerát is. Van rá app, hogy nézegesd és/vagy rögzítse.
    Kicsit féltem, hogy mennyire tré egy ilyen, de kellemesen csalódtam. Használtan vettem, aki eladta, magyar faszi az ebayen tolta, postát megoldottuk személyes találkával, és még a kapacitását is elbökte, mert 4x1TB helyett 4x2TB vel kaptam :D.
    Resetelni nem túl egyszerű, mert az alap "megnyomod a gombot sokáig és jólesz" után nem lesz jó. A juzer nevek alapba állnak / megszűnnek, a tartalom viszont marad. Így találtam rá a neten, hogy van neki SSH felülete, amin be lehet puttyolni, és ott merre keressem a haver vackait. ~1,5 TB volt szabadon a 8ból, szóval akadt cucc bőven. De nem csak NAS, hanem letöltő központ is, tud torrentezni, meg ftp-n leszedni amit megadsz neki, meg telefonokkal is szinkronizál, azaz iPhone mentést lehet ide is csinálni (volt is két telefonhoz...), meg egy rakat app van, amit nem is gondolna az ember, hogy egy NASra kellhet.
    Ha vásárláson gondolkozol, akkor valami újabb inteles cuccon törd a fejed, az ARM alapúak eléggé mostoha gyerekek a kiegészítő alkalmazásokkal. Azaz intelesre (x86? / x64?) jóval több okosság van.
    Hangja "whisper silent"... mint 4 merevlemez, meg egy 8cm halk venti. De néha lepihen.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák