Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz FőDudu #31370 üzenetére

    Nálunk az a standard, hogy én viszem őket reggel (bringával megyek, ezért sétálunk az oviig, aztán én onnan tekerek). Aztán hazafelé asszony hozza őket.

    A gyerek addig van oviban, amíg a szülő munkaideje tart, plusz a közlekedés. Ez a kiindulási alap. És ha nincsen valami speciális munkarend (műszakban dolgozik a szülő), akkor azt kérik, hogy a gyerek legyen ott 7:45 körül, mert akkor van egy kis gyülekező, aztán reggeli és utána indulnak a csoportos foglalkozások.

    A lányom kedvenc barátnőjét valami 6:30-ra vitték, mert anyuka úgy dolgozik, apuka meg soron dolgozik. Mi megpróbáljuk 7:30-7:45 között leadni őket, aztán iszkiri melóba.

    Vannak napok, amikor feleségem nem tudja felvenni őket, például holnap. Akkor én leadom és felveszem. Ilyen esetben nem a standard 16:45-ös időt kérjük ami asszonynak szokott működni, hanem 17:15 vagy 17:30 amikor én oda tudok érni. Nekem a meló ugyanis 8 óra és le kell dolgozni az ebédet, ami 7 időegység, tehát 42-perces. Tized óránként számol a rendszer, 6-perces időegységek vannak az időriportban. A tapasztalt kollégák ezt nagyon figyelembe szokták venni, amikor lehúzzák a kártyát, nehogy elveszítsenek egy egységet túl korai kártyahúzással. Én csak lehúzom a kártyát, nem rágom a gittet ezzel.

    Most csütörtökön asszony megy egy rövid melóra némethbe, téhával. Így csütörtökön és pénteken én csinálom a leadást és felvételt is, aztán vasárnap estig én vigyázok a lurkókra. A nagyszülők innen kábé 2k km-re vannak. Szóval hajrá.

    Ja, ma nincs ovi, mivel tanulmányi napot tartanak és a gyerekek nem lehetnek ott. Szóval ma itthon vagyok én is. Asszony meg tanul. Így megy ez....

Új hozzászólás Aktív témák