Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    Vasárnap volt némi esemény az autóval. Gyerekkel voltunk ketten anyámnál, nullásról kanyarodtam fel az M6-ra, erre érzem, hogy az autóból elmegy az erő, kezd esni a fordulat, gázadásra üresben sem reagál,csak szépen lassan csökken a fordulatszám. Félreállok a leállósávban, próbálok indítani, nem indul.

    Persze pont egy kis emelkedő volt, a nap telibesütött, percek alatt forróság lett az autóban, gyerek is elkezdett nyűglödni. Na mondom wtf hívni kell valami segítséget, persze akit elkezdtem keresni, kikapcsolva, nem veszi fel, messengeren sem reagál, stb. Gyerek egyre nyűgösebb, rólam is kezd szakadni a víz, mellettünk a zajvédő falnál van kb 1m árnyék. Szerencsére ott 80as tábla van, meg az M6 amúgy sem olyan terhelt, de gyorsan amikor nem jött autó, kikaptam a gyereket, átléptem a szalagkorlátot aztán az árnyékból kezdtem telefonálgatni. Egyszercsak megáll előttem egy autó, nálam pár évvel idősebb fickó kérdezi, hogy tud-e segíteni. Kiderült, hogy ő is apuka, látta, hogy kisgyerekkel vagyok, azonnal megállt. Elvontatott az első kútig, rendes volt, behúzott egy árnyékos részre, mondta, hogy tud autómentőt, ha mégsem jönnének értem, még este is felhívott, hogy sikeresen hazaértünk-e.
    Jött ismerős, hazatolom kötélen, elkaptunk brutál zuhét, dehát ugye nem jár a motor, nincs klíma, spórolnom kellett az akksival is a vészvillogózás miatt, úgyhogy ablakokat leengedtem pár centire, mert burálmód elkezdtünk párásodni, aztán az ablaktörlő is lassítva törölt, és ilyen 2-3méteres követési távnál bizony mindent a szélvédőre ver rá. Szóval kalandos volt.

    Tegnap reggel debuggoltam, megállapítottam, hogy a benzinpumpa állt meg. Némi baszkodás után elmozdult a punepa, be is röffent a motor, úgyhogy be tudtam állni a kertbe. Ma délutánra itt lesz a rendelt új punepa, úgyhogy ismét lehet mozogni. Szóval jó kis kaland volt, de összeségében mindenben mázlink volt, mert ahol elakadtunk, ott nem zuhogott az eső, amikor hazaértünk, nem zuhogott, jó helyen álltunk meg, hamar meglett a hiba is, szóval lehetett volna sokkal sokkal rosszabb is.

Új hozzászólás Aktív témák