Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    Itt van előttem egy Skodás bzui. Mindenki szereti a házban, meg abban a sorházban, amiben bérli a garázst.
    Régebben egy Volvo XC90ese volt, meg valami pusztulat verda, meg egy enduro féle motor. Kellett.. Nincs nagy hangja, csak nem kellett ébresztő senkinek. Most a Volvo-t eladta, meg a verdája se nagyon van itt, cserébe nőtt egy Skoda valami Kodiaq vagy Karoq. Szép autó, csak nem ezt a bzuit érdemelte. Az elvtárssal csak annyi a baj, hogy mindent rosszul időzít. Tegnap kellett neki gyémántvágóval betonlapokat lefektetni a garász melletti füvezett részre. Ez amolyan elválasztó sáv a járda és az úttest közé. Indokot nem látok. Nem áll rá, nem parkol ott senki/semmi, nincs ott semmi. Vett volna fűmagot, most nőne csendben. A vágást megtehette volna csütörtökön vagy kedden. Akkor senki nem szólt volna rá... vagy nem köpködnének rá a szomszédok.
    Most nekiállt magasnyomásúval mosni a kocsit. Nincs ezzel baj, csak a cucca elég idegesítő hangot ad. Rá-ráindít a szivattyú, hogy a nyomás meglegyen, de nem használja. A f*szért hísvét vasárnap... mindenki itthon van, kiülnék az erkélyre egy sörrel, erre ez a bzui nyomja a fesztet. De olyan tiszta a kocsi, hogy ennék az oldalából... De mosni kell... 'csába.
    A többi lakó - néz erre az oldalra köbö 50 lakás, szintén kedveli. A házban, amiben a garázsa van, ilyen sorhzi, abban nincs sok, csak ~20, de ők is roppant kedvelik. Hasonló okokból.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák