- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
addikt
ulefone telója van valakinek?
érdekelnének tapasztalatok, érdemes-e
kárognak a népek, hogy nincs rá gyártói támogatás
ez kellene, hogy zavarjon?A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
zetor2000
őstag
Kollegám rendelt a csemetéjének vagy 3 éve. Ulefone Power 2-t vagy mit. Azt mondta, nem rossz, csak a srác elejtette, a kijelző repedt, hello. Amennyibe az került, már van/volt értelmes telefon is, támogatással. Mezei Xiaomi nem jó a feladatra? Egy Mi9-es most akciós De egy Redmi Note 5-6-7 is csodákra képes. Ezekre meg ~2-3 hetente jön a kínai fejlesztői rom. Magyarul nyilvános tesztelő leszel, cserébe hibajelzést küldhetsz, néha nem minden működik úgy, mint a stabil romokban. A stabil rom-ok is frissülnek, csak lassabban, ilyenkor patent a telefon, de a "komoly" cuccok sokkal később kerülnek bele.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-igu-
addikt
válasz zetor2000 #20303 üzenetére
melóba kell a mindenállóság
nem fehér ingben, csavarhúzóval a kezemben basztatom távolról a szervereket az egyórás ebédidőmben, sör mellett
armor 6-ot nézem nagyon, megbír mindent, nagy az akksija, torrentre meg lehet sd-kártyát beletolni, pár napig még 300 eur alatt lesz a banggood-on
oneplus 3t jó cucc volt, amíg nem gályáztam, nem is érte semmi
aztán egyszer meg de, úgy is maradt
nem ám a 40 centis hóba esett, persze, hanem a betonra, sarokkal
képernyőnek meszeltek, akksi bezzeg fullon volt, így még másfél hétig hallgathattam reggel 4-kor az ébresztőt, amit ki se lehetett kapcsolni persze
egy hónapja használok egy kölcsön honor vasat, az a harmadik napon vízszintes felületről 40 centi magasból csúszott le és esett a laminált padlóra, csak az üveg sarka ment tropára
fizethetem ki azt is[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Jahno
veterán
Ááááá, ilyen nincs. 1 éve akarok venni vakut, de valahogy mindig csak a baj van vele. Utolsó most van PayPalnál, hogy visszakapjam a lóvét, közben rendeltem egyet francia fotós cégtől, hogy ne szopjak a vámáfával. Erre az Ebayes cucc megérkezik Amazonos dobozban Németországból. De legalább be sem kapcsol.
-
zetor2000
őstag
Strapának ha kéne, akkor Blackview, vagy Cat, bár ez utóbbi rohadt drága a "semmiért".
Kollegámnak van egy BV6000ese, annak annyi a baja, hogy az övé néha kiakad. De ez lehet egyedi eset. A kiakadás azt jelenti, hogy semmire se nem reagál. Néha áthozza, hogy nyomogassam, mert neki nem szokott sikerülni kikapcsolni se. Restart után általában hónapokig jó. Persze ez sem mai készülék, ~2 éves, most a MWC-n mutatták be a BV9800ast, vagy mit.
BV9800 videó[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Cserébe van BV9500as, az se rossz, szerintem.
A Lengyel-kínai MyPhone-t ne nézd, abból használtam egy Axe Pro-t, az ölég tré. Se támogatás, se support, se frissítés, semmi. És még lassú is.[ Szerkesztve ]
-
-igu-
addikt
-
veterán
apósnak homtom ht20 (pro?) van. strapabíró tárgynak strapabíró, amikor soknak találta az olajat a hanszórójában, akkor kibírta a kompresszoros kifújást, igaz pár csavart kilőtt a hátlapról vele. mondjuk berepesztenie így is sikerült az első darabot, amire elvileg van gari, de csak ha a papírok is megvannak... a második már jó egy éve bírja a bánásmódot.
cserébe viszont okostelefonnak igazi kínai aljafon, ami se nem túl gyors, se nem nagyon frissül, és a kamerája is inkább csak jelképes.istálló? gazemberség? hupákolás?
-
zetor2000
őstag
eBayen vannak atom mobiltokok. Láttam csavaros iPhone tokot, pl. Ebbe azért egy tápos HW is elfér... Ez a tok lehet, van más, mondjuk droidos telefonhoz is... Samsung elég népszerű...
De számtalan más variáció van, hogy egy jó telefont védj.
A "minden klappol" cuccok már kihaltak, vagy még nem nőttek ki...[ Szerkesztve ]
-
Sipi-
őstag
-
zetor2000
őstag
Azzal nincs baj, csak az ára... nincs 10dkg, és 1200Ft.
Persze egyszer ajándékba elmegy, de nem ez lesz a "kedvencem".Sós-karamellás keserű Milkát kóstoltatok? Van valami Zarte Alpenmilch... a csomagolásán az van, hogy tejcsoki. Darkmilk sorozat
[ Szerkesztve ]
-
-igu-
addikt
válasz zetor2000 #20319 üzenetére
tücskös csokit kóstoltam legutóbb a különlegesek közül
itt nagy divat a salmiakki, mindenbe tesznek, külön sorban vannak a salmiakki-s mindenek a boltokban
nem emberbe való, émmondom
jah, lehet házhoz rendelni salmiakki-s pizzát, arra még a finn haver is furcsán nézett[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
zetor2000
őstag
Hátöö.. ez biztos nem szalmiákos cucc. Attól azért civilzáltabb, bár biztos az is érdekes lehet. Lehet nem lenne az sem a kedvencem.
Inkább a Stühmer málnakrémmel töltött...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Jahno
veterán
Na,kezdődik a poén, jól sejtettem, a TV nem fér be anyóshoz a szekrénybe :-D De majd Qnadam ad helyette valami kicsi hibás Sharpot, amit Tumorék tán meggyógyítanak...
-
Grillo
őstag
Na voltam Münkenbe, magyar volt még a vámos is a reptéren.
Amúgy a vonat, busz, aluljáró feliratok nélkül akár Kőbánya külsőn is lehetett volna, ennyit a nyugatról.
Viszont a szállás, a kisvárosi környezet, meg amúgy a az egész együtt az igen faszányos volt. Ennyit a nyugatról.Nade nem is ez a lényeg. Hanem múlt vasárnap jött a mail a rendszergizdától (tényleg egy köcsög, pedig én az eddig összessel jóban voltam), hogy akkor másnaptól átállunk zimbráról outlookra. Még egy pár napig megy a kettő párhuzamosan, már csak azért is, mert a levelek migrálásával nem csináltak semmit, de hét második felében a NISZ lekapcsolja a zimbrát, oszt pápá.
Úgyhogy a hétfő reggel igen viccesen indult, bár én megnyitottam az outlookot, beszipkázta az adatokat, oszt ment. De. A kollégák kb. negyed nem irodában dolgozik, vagy nem BP-n, és az első indítás meg ugye tartományon belül kell. Másik, hogy közben realizálták, hogy nem mindenki gépén van Outlook. Harmadrészt van, akinél bár van, de már állított be rajta saját levelezést.
Aztán kiderült, hogy ugye a címtárat sem migrálták (lehet egyáltalán zimbra export - outlook importot egyszerűen?).
Aztán jött még olyan, hogy az sem segíti a dolgot, hogy a tanúsítványok sincsenek rendezve, valamint nem tudják beállítani a telefonos appot sem.
És az egészre a pontot azt tette fel, hogy a domainben hárm "Á" betű van, aminek köszönhetően pl. cégen belüli másik domain sem tud fogadni tőlünk emailt. -
npera
őstag
Ma elmentem vásárolni egyedül, mert a család délutáni pihenőt tartott. Elsőre beugrottam a Hornbachba. Megnéztem a fúrókat és éppen akciós volt pár Dewalt csomag. A kinézett csoda 791-es (460W csúcsteljesítmény és 70 Nm csúcsnyomaték) itt nem 5 Ah-s, hanem 4 Ah-s akksikkal kiszerelve kapható. És rögtön abba az árkategóriába esett, amit kompromisszumként éppen letárgyaltam asszonnyal. A Bauhausnál ennyiért lett volna egy 360W-os és 60 Nm-es gép rosszabb LED-lámpával (790-es masina), ugyanekkora akksikkal. Tehát kábé 500 SEK-el olcsóbb a csomag a Hornbachnál.
Volt még egy még olcsóbb csomag, de abban a műanyag tokmányos gép van (777-es típus) és 2 Ah akksi. Ha véletlenül más akksis gépet néznék a jövőben, akkor a 4Ah jobb, mint az olcsóbb csomagban levő 2 Ah, mert az nagyon hamar elkezdi ejteni a feszültséget, ami mondjuk egy fűrésznél sokkal hamarabb előjön.
Akkor holnap egy ilyenre alighanem lecsapok, aztán lehet megtákolni a könyvespolcokat. Földszinten van 2, emeleten 3 könyvespolc.
-
Jahno
veterán
Azbeszt:
https://electrek.co/2019/03/01/tesla-driver-crash-truck-trailer-autopilot/
-
Jahno
veterán
Mostanában néha kellett akkus csavarhúzó, de még a Parkside 10ezres cuccra is húzom a szám. Pinyóban meg van vagy 9 darab szétszórva... Párat lehet megnézek, többi kuka. Ha utána nem akar működni és éppen szopolok, akkor anyázva veszek az Obiban egy drágábbat, mint jó előre olcsót :-D
-
zetor2000
őstag
Azt hittem, már rég megvetted Férfiember nem szokott ennyit agyalni a szerszámokon.
Ahogy idehaza nézem, 2Ah akkukkal adják, nehogy neked 2x2Ah akksi legyen a csomagban De vásárlás előtt gondolom, megnézed, mit veszel.
Hmmm... van ez 5Ah-s akukkal is, csak más dimenzióban mozog az ára. 25K Huf+, mint a 2Ah-s verzió.[ Szerkesztve ]
-
Jahno
veterán
válasz zetor2000 #20345 üzenetére
Én szelektálok, 2 csomagtartót raktam tele ilyenekkel:
Derékszög, vízmérték, gérvágó, beszakadt csavart kimetsző szettek, ésatöbbi. 2 csomagtartót raktam tele, az jött a szomszédnak (legalább lesz kitől kölcsön kérni), másikat a panel szomszédnak mert segít mindenben és úgyis Ő a főszerelő góré.
Bosch sok darabos készletek, csak csavarhúzós és komplett titánium izék, csak villáskulcsból vagy 200 darab, ésatöbbi. Nekem lehet már nem nagyon kell, akkor sokszor több kellett és egyszerűbbvolt egy akciós szettet lőni olcsón, mint 2 lyukfúróért rohangálni meg a hiányzó PH2es bitet, 9es és 13as kulcsot pótolni.
Ebből volt úgy 4 darabom, kis hobbi cucc, de fasza és lapos, bárhova éppen elfért:
Ebből is volt öt csomag, egyben szett pont jó, csak aztán az SDS beton- és falfúró jobban kellett:
Ez meg táskában nehéz volt (ávette a helyét egy B&D és a Wihás Xiao), bitek fogytak, összejött vagy 4 darab kicsit hiányos. Szomszéd kölykök meg pótolják bele a cuccot, mert adtam kilós kiszerelésben teljesen jó Felo biteket:
Gömbibánál is sörre, vagy valami 2ezer pénzre cseréltem a sosem használt Kstools inbusztorxkészletet. Ez ilyen. Irtani kell, akkor legalább másnak legyen jó.
Azért Makita, Felo, Hager, sok sirszar maradt így is. Tanyán meg egyre jobban kopik a gagyi cucc, amit 5 éve vettem és lecsaptam egy alja izét valami 1400-ért Ebayen:
Ultragagyi, de itt alkalmilag kencsádolni hibátlan. Ma is szereltem KVfőzőt, ami majdnem jó lett :-D
-
hobizoli
nagyúr
meloban van ilyen zold szinu Mannesmann szerszamos ladank par db
olyan minosegi benne nemelyik szerszam, hogy pl a torx inbusz kulcs vege lenyalodott az elso heten
nem az ilyen normal inbuszban 2-3mm-s meretunek megfelelo kis bigyoka, hanem a 6mm-nek megfelelo
aztan majdnem 400k egy ilyen ladaa kiscsavarhuzo hegye is feloldalasan letort vkinek mar
pedig azzal pneu szelepeken szoktuk az elektromos csati csavarjat ki-be tekerni kb, de megartott neki az a kikepzes isszoval nem biztos, hogy vmi dragan is franko lesz
nekem is van itthon 1-2 olyan Parkside-s dolog, es hibbbatalanul muxik, csak fruttiba kerultöbb drón kell ;P
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest