Új hozzászólás Aktív témák

  • Grillo

    senior tag

    Na voltam Münkenbe, magyar volt még a vámos is a reptéren. :DDD
    Amúgy a vonat, busz, aluljáró feliratok nélkül akár Kőbánya külsőn is lehetett volna, ennyit a nyugatról.
    Viszont a szállás, a kisvárosi környezet, meg amúgy a az egész együtt az igen faszányos volt. Ennyit a nyugatról.

    Nade nem is ez a lényeg. Hanem múlt vasárnap jött a mail a rendszergizdától (tényleg egy köcsög, pedig én az eddig összessel jóban voltam), hogy akkor másnaptól átállunk zimbráról outlookra. :DDD Még egy pár napig megy a kettő párhuzamosan, már csak azért is, mert a levelek migrálásával nem csináltak semmit, de hét második felében a NISZ lekapcsolja a zimbrát, oszt pápá.
    Úgyhogy a hétfő reggel igen viccesen indult, bár én megnyitottam az outlookot, beszipkázta az adatokat, oszt ment. De. A kollégák kb. negyed nem irodában dolgozik, vagy nem BP-n, és az első indítás meg ugye tartományon belül kell. Másik, hogy közben realizálták, hogy nem mindenki gépén van Outlook. Harmadrészt van, akinél bár van, de már állított be rajta saját levelezést.
    Aztán kiderült, hogy ugye a címtárat sem migrálták (lehet egyáltalán zimbra export - outlook importot egyszerűen?).
    Aztán jött még olyan, hogy az sem segíti a dolgot, hogy a tanúsítványok sincsenek rendezve, valamint nem tudják beállítani a telefonos appot sem.
    És az egészre a pontot azt tette fel, hogy a domainben hárm "Á" betű van, aminek köszönhetően pl. cégen belüli másik domain sem tud fogadni tőlünk emailt. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák