Új hozzászólás Aktív témák

  • BobaHWSW

    újonc

    válasz Phülöp #19768 üzenetére

    Rovid a project, aprilis kozepetol pihi jon szerintem. Decemberben volt ket het nyaralas, es az elotte masfel ev nem volt veszes. Alig volt het amikor 55 ora fole mentem csak 1-2 az is 3-4 honaponkent.

    Szoval szerintem nem para. Ebedido is fizetett, ebben a 82ben az is bennevan. Ugy kellett colna fogalmazzak 82 orat szamlaztam.

    Heti 4+szor megyek edzeni vagy reggel vagy pl ma ebedidoben.

    Oszinten mondom szerintem nem annyira borzaszto. Londonban szerintem rosszabb volt. Ott kevesebbet dolgoztam de heti 10-12 orat toltottem metrozassal. Most ajtotol ajtoig 7 percre lakom melohelytol es nem metrozok hanem auto, ez is szamit.

    Plusz lehet furan hangzik de ez a hely maga a nyugalom szigete. Mindenki profi, nincs panik, ninca feszultseg. Mindenki tudja a dolgat, fejhallgato fel, napi 2szer latom a vfx supervisort es ezen kivul meg 2szer szolnak kb hozzam. Nem b*szogat senki, tudjak rolam, hogy ha XY ugy nez ki ahogy akkor azert mert ennyi jon ki a csovon es akkor amikor. Nyilvan huzos az utem de nem erzem peldaul annyira rosszul magam mint alacsonyabb szintu helyeken.

    Amikor reklamban dolgoztam Magyarorszagon akkor ott 60 oras heteken is kiteptem a hajam, orditozas volt, nem alvas es hizas. Sok hizas.

    Most ez nincs.

    Nem kotelezoen de ha kerek kapok reggelit, ebedet, vacsorat.

    Plusz nem szamit sokat de itt is van ultra kenyelmes szekem, motoros asztalom, szemelyre allitotta nekem egy hozzaerto es heti 1szer fel ora masszazsra/gyogytornara feliratkozhatok.

    Jo hosszan irtam le, hogy nincs para de remelem igy erthetobb es lejon, hogy nem a halalomba rohanok.:D

Új hozzászólás Aktív témák