Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    Nova, Blueboi, ma jót küzdöttem. Miután kész volt a gyerek úszása, mindenkit megetettem és a mosás/teregetés is elkészült, akkor leültem forrasztani. A megmurdalt Zeez 1S AIO helyett ment egy HGLRC Zeus 5A F411-es AIO a BabyTooth (1S 3") fogpiszkálóba.

    Ez az OG BabyTooth még FPV Cycle (Kabab) dizájn alapján. És ebből a kannibalizált gépből ment bele az FC. Ez a Dave_C Nano Long Range 1-cellás borzalomból lett még korábban kannibalizálva.

    A motorpadok fingatósak. Egyik-másikat 3x kellett megpróbálnom, hogy ne bridgeljem a padokat... :W

    Amikor minden készen volt, akkor jöttem rá, hogy ki kellett volna próbálni a rádiót, mielőtt mindent leszalagozok. Ugyanis a TX és RX fordítva ment a boardra és nem volt kapcsolat :W

    A board alján vannak a padok egy sarokban, azt is mókás volt átforrasztani fejjel lefelé oldalra döntött géppel, amit egy csipesszel támasztottam ki... :B

    Mikor megfordítottam a két drautot, akkor viszont feltámadt a cucc. Még az építés során értettem meg, hogy a smoke stopperem nem működik 1S akksival. 2S felett megy csak. Így volt sok multiméterezés, meg fülpiszkákkal alkohollal tisztogatás és nagyító alatt nézegetés. Végül jó lett.

    Lányom szobájában teszt hover megvolt. Holnap ha lesz idő, akkor nyomok pár teszt hovert a kertben a dekk felett, mert tudni akarom, hogy ha teljesen lefut az akksi feszültsége akkor is megmarad-e a kép. Aztán lehet pár punchout, hogy akkor is van-e kép. Meg egy range teszt a ház mögött a réten.

    Alakul-alakul....

    Lassan kell valami jó nagyító forrasztáshoz, mert ez most megfingatott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák