Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Grillo #138678 üzenetére

    Ejj ,asszony ment volna Kertesre, este meg Dkeszire. Reggel néztem, hogy vonatok törölve, ezért visszirány kb. most kezd helyreállni, busz lófasz és tele ráadásul még az elektromos hálózat is lekonyult. Győri kolléga valamikor vakhajnalban elindult errefelé, de még hírét sem tudjuk. És akkor este vissza is kellene jutnia.

    Pesten egész szép az élet, sokkal jobb a Soroksári így stabil 40el, mint 110 fék, 60 fék, kereszteződésen áttötymörgés, 70 fék hullámzós közlekedés. Pikk-pakk beértem dolgozóba, minden tiszteletem az ilyenkor bicajozóké (kerékpárutakon külön kis traktorral tolták le a havat) és igyekeztem nem lefröcskölni a hasonló bicajos/gyalogos szekciót, mert rakpart ilyen szempontból azért elég szar tud lenni.

    Veresen most azon rinyálnak, hogy megy a hókotró és az út szélére tolja a havat, akadt már pár helyi majom aki visszalapátolja az útra :C

    Este gyárban évzáró, már gyűjtjük a fröccsvizet a biohűtőben és majd valami hajnali 4es6ossal hazakódorgok.

    Citadella egész jó ködben van, most kellett volna Dobogókőre teleportálni, de gyanítom ott is uszoda van és fél napi hideg kajával meg mindennel kellene készülni, hátha mások is így gondolkoznak.

Új hozzászólás Aktív témák