Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz npera #138285 üzenetére

    "-Itt Prostatikus Vogon Jeltz beszél, a Galaktikus Hiperűr Tervezési Tanácstól - folytatta a hang. - Amint azt nyilván önök is tudják, a Galaxis kűlsőterűleteinek fejlesztését célzó tervek megkövetelik, hogy hiperűrbekötőutat építsűnk az önök Naprendszerén keresztűl. Sajnálatos módon az önök bolygója egyike azoknak, melyek szanálásra kerűlnek. A folyamat két földi percnél valamivel kevesebbet vesz igénybe. Köszönöm a figyelmüket! A hangosítóberendezés kikapcsolt. Döbbent, értetlen rettegés szállta meg a Föld figyelő népét. Az iszonyat végiggördült az összeverődött csoportokon, mintha mágnest mozgatnának az asztalra szórt acélsörét alatt. Ismét kitört a pánik, a menekülési kényszer, de nem volt hová menekülni. Ennek láttán a Vogonok ismét bekapcsolták a hangosító berendezést.
    - Semmi értelme meglepődést tettetni. Valamennyi tervrajz és megsemmisítési utasítás ötven földi év óta megtekinthető a helyi tervezőhivatalban az Alfa Centaurin, úgyhogy bőven volt rá idejük. hogy hivatalos panaszt jelentsenek be. Semmi értelme, hogy ilyen későn kezdjék a felhajtást. A hangosítóberendezés megint kikapcsolt. A visszhang lassan dübörgött keresztül a földeken. A hatalmas hajók sietség nélkül, könnyedén elfordultak. Alsó részükön egy-egy zsilip tárult fel, sötéten ásító négyszög. Valakinek valahol eddig tartott, hogy üzembe helyezzen egy rádiót, kiválasszon egy hullámhosszt, és
    üzenetet küldjön a Vogon hajóknak, szót emelve a bolygó érdekében. Senki se hallotta, hogy mit mondanak, csak a válasz hallatszott a hangosítóberendezésből:
    - Mit akarnak azzal mondani, hogy sose voltak az Alfa Centaurin?
    Az isten szerelmére, emberiség, hiszen csak négy fényévre van! Sajnálom, de ha magukat ennyire sem érdeklik a helyi ügyek, az igazán a maguk baja!
    - Megsemmisítő sugárzást bekapcsolni! A zsilipeken keresztül fény
    özönlött a Földre.- Nem is tudom - szólt a hangosítóberendezés -rohadt egy apatikus bolygó.
    - Nem kár érte - és kikapcsolt.Szörnyű, hátborzongató csend támadt. Szörnyű, hátborzongató zaj támadt. Szörnyű, hátborzongató csend támadt. A Vogon Építész Flotta elsuhant a csillagos, tintakék űrbe."

    Elsőre ez ugrott be a vágóhidas történetedről. Hogy meg sem hívnak a meetingekre, mert titeket a "helyi ügyek ennyire érdekelnek", pedig... :)

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák