Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz blueboi69 #137745 üzenetére

    Évi kb. 700ezer körül lenne raktár, szóval ár-értékben elég szopolás. Inkább elinnám és nem tudom.

    Ha nem lett volna az előző kavarás meg radiátorokkal szopás, hogy kétszer visszajönnek ellenőrizni és csak borogatok meg utána nem érem rendesen utol magam, akkor túl sok baj nem lett volna. Itt is az a baj, hogy most a szomszéd pinyóból folyik át a cucc, aztán lapátolhatom végtelenségig míg ott 10 centi magasan áll. Most kockáztam össze amit este vinni akartam, az ázott meg, mert amúgy fél méter magasan van minden és majdnem enyém a legmagasabb küszöb. Ha azon átjön valami, akkor is van benne tartalék. Ezt most pont beszoptam, de nagyon. De már a fal szívja fel és onnan ázik visszafelé minden is. Kurvákvérefollyonpatakokban....

    Raktárak meg olyanok, hogy reklámban szembe jönn az fasza aztán próbálj utána járni. Szar opciók, drága, hülyét kapsz mire egyáltalán beszélni tudsz Velük. Volt ahol azzal kezdték, hogy értéket ne tartsak benne, mert 2 napon belül felnyomják, mellékesen "elég nedves". Másik meg csak 14-16 óra közt fogad raklapon betárolt cuccot, leadom, ha kell akkor kiadják, de azt felejtsem el, hogy véletlenszerű időpontokban megjelenek, mert kell valami. Vagy pakoljam tele rendesen, kössünk X hónapra szerződést és a végén pakoljam ki.

    Legtöbb nem arra van berendezkedve, hogy néha odamész cuccokért, hanem hosszabb távra vagy időszakosan kockázz be mindent. Szerencsére nyílt egy itt a Művekben, azok rendesek, rugalmasak, most már kártyás beléptetés és 24 órás hozzáférés van, jössz-mész. De hát $$$.

    Előzőleg csak munkanapos meg összevissza nyitvatartás volt, én meg kicentiztem mindent, mikor a fűtés korszerűsítés volt akkor kivittem mindenfélét, válogattam, rendezkedtem, visszahoztam. Ott is jött a levél a háztól, hogy a csövekhez hozzá kell férni. Ok, elpakoltam alóla, sarokba minden be, raktárba el, erre mutatja a muki, hogy a sarokban van valami átmenő kanyar, azok kellenének, ott hegeszt. Sarok kiborít, raktárba el, megszerelik, okés.

    Raktárból visszajöttem, sarkot visszapakoltam, akkor mondják, hogy jajjj még egy kör kellene és a sarokhoz hozzáférés meg ez meg amaz.... Édesfaszom. Lehetett volna egy rendes ütemezés, mert amúgy értelmesnek tűntek. Akkor romboltam mindent, azóta nem teljesen értem utol magam értelmesen, mert mert csak. Fent szobában is az volt, meg is írtam annó, hogy felborították a világ faszát, mert radiátor előtt kértek 1 métert, én 120-140 centiket csináltam és nem lett jó....

    És akkor kinek a kurva anyját kellene szidni, de ha most tudnám melyik szomszédé pontosan a pinyó, akkor lehet kirángatnám az ágyból, az tuti.

Új hozzászólás Aktív témák