Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz Samott #134738 üzenetére

    Pesten belül kábé simán elvagyok verda nélkül.
    Nem mondom, hogy nem lenne jobb, ha lenne, mert random bevásárlást meg lehetne oldani, de igazából az olyan, hogy ~10perc séta egy Lidl/Aldi (egymás mellett van itt a kettő),20 perc egy Spar... Van még egy menekülős kisbolt, ha nagyon kéne valami, és minden más zárva.
    Kocsival itthonról ~10perc egy Tesco / Auchan, de ezektől ha kéne, tudnék rendelni online. Amennyiért rendelnék, tuti ingyen fel is hoznák.
    Ami ellene szól, az kábé minden más. Ha nem megyek vele egy centit se, akkor is ~100-200E/év... Ha meg használom is, akkor meg plusz a többi. Parkolás, ahová mennék (meló), ott most lesz óránként 200Ft. Eddig csak hely nem volt, most drága is lesz.
    Emellé meg bejött, hogy autómegosztás, ami ha nagyon kéne, akár alternatíva is tudna lenni, de amilyen szerencsés helyzetben vagyok, nem lett jogsim eddig, úgyhogy ez egy rendes érv amellett, hogy ne is legyen kocsim.
    A tömegközlekedés még vállalható, de azért lássuk be, lehetne jobb. Pláne, hogy voltak alternatívák, amik végül valamiért nem valósultak meg.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák