Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz Bujdy81 #124837 üzenetére

    Hiren's Boot CD-n ami mostanában van, az ingyenes, csak a használhatósága lehet macerás.
    A régieken meg kalóztermékek voltak, cserébe faszául mentek. Le tutod szedni a régieket és az újakat is a "netről", az újak valami hirensbootcd.org-on laknak, asszem.

    A 9.x ben Norton Ghost van, az képes arra, amire szertnéd, USBről bootolsz, Disk->to image -> lesz fájlod / Disk->to Disk-> 1:1 másolat... Nnnna, ez nem ingyenes. De ilyenekből van rajta 2-3, pl. Acronis TrueImage...

    Az újabbakban meg ezek vannak:
    Acronis TrueImage 2021 build 39216
    AOMEI Backupper v6.5.1
    Lazesoft Disk Image & Clone v4.0.0.1
    Macrium Reflect PE v7.3.5925
    Runtime DriveImage XML v2.60

    Ezek lehet, hogy ingyenesek / korlátozottan működőképes (shareware?). De inkább teljesen jól működőek.

    Helyet spórolhatsz, ha olyan opciókat választasz, hogy az üres helyet / swap fájlt / hibernáló fájlt / esetleges további "temp" fájlokat kihagyatod a másoláskor.
    A legtöbb ilyen alkalmazás képes arra, hogy a kisebb lemezek rendszerét "kihúzza" a nagyobb lemezen. Azaz egy 80gigás, egybeparticionált lemez imageből visszamásolt rendszerénél lehet olyan, hogy egy 1terás, egybeparticionált területet kapsz. Ez a legtöbb esetben kapcsolható, hogy kell e ez a funkció?. Amennyiben nem, akkor a rendszer számára a többi terület egy üres, használaton kívüli terület lesz, azt a rendszeren belül további macerálásnak kell kitenni, hogy használni tudd. (particionálni, az(oka)t formázni, stb.)

    [ Szerkesztve ]

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák