Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz blueboi69 #11827 üzenetére

    Jó helyre kell költözni (:- De ugye nem a helyemre :-D Én most egy gödöllőibe futottam bele, de olyan fejvadász hirdeti akik nálam egyelőre feketelistásak. Részemről elviselnék egy nyugdíjas állást a Ghiblinél akár picit olcsóbban is (:-

    Meg persze itt sem tudjuk mit akarunk, most rápörögtek erre, hogy kellene egy rendes tárgyi eszköz nyilvántartó, csak senki nem hallgat meg, hogy én láttam már talán kettőnél többet és a buktatóit szintén ismerem, cserébe inkább ráállítottak egy diákot, hogy kuglizzon valamit és majd az ár/marketinganyag dönt.

    Aztán a többi iroda átlagos 20-30 fős kis cég, nem értik nálunk miért kerül többe a 200 fős fenntartása és miért kell "ilyen nagy" helyi IT, amit le akarnak építeni hosszabb távon vagy részmunkaidős, vagy kiszervezett sztorira, a cuccok meg központi üzemeltetéssel lennének mindenféle adatközpontokba. Nem attól félek, hogy az indián 1 nap alatt megtanul Nexont frissítgetni és érteni az itteni specifikus szar cuccokhoz, vagy sok év alatt kialakult júzer dumát egyáltalán meg tudja érteni, hanem attól, hogy valaki megborul és egyik napról a másikra valamit is bevezet (ahogy a szépségipar és az összes többi) aztán csak a pislogás fog menni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák