Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Samott #108170 üzenetére

    Amúgy a "de megoldjuk" opcióba lehet jobban belehülyülni és ha azt írom, amit csináltam a cégért, akkor meg az lenne a baj, hogy miért csinálom meg. Gyárban mi volt? Saját pénzből kifizettem a vámáfát a cég cuccaira, hogy ne baszakodjunk és haladjon a dolog. Vagy ugyanez bérelt autóval és társaival, "mert meg kell oldani". Utána vasárnap esténként bejártam karbantartani egy sráccal, hogy tiszta legyen a tárgyaló, jól nézzen ki minden és hétfő reggel ne rinyálval kezdjék a napot, "mert meg kell oldani". Szegeden kitakarítottam az irodát a gipszkartonosok után.

    Értelme meg nem sok volt. Milyen más hozzáállás vagy "megoldjuk" kellene még? Valahol van egy szint, szerintem párszor elértem. És éppen ez a baj, mert igazából mindig minden megoldódott.

    És ha meg maszek melónál az a bajunk, hogy nem kezdhetem el időben a rendezkedést, akkor had rinyáljak már egy csöppet, főleg ha utána még be is szólnak. És ha eltűnik egy elosztó, akkor ott helyben kp. fizessék ki, mert ezt beszéltük meg előre. Mások olyan szépen utalnak a kötbérre és egyéb anyagi vonzatokra, hogy öröm nézni, akkor legyen így, szépen pontokba szedve, megegyezés szerint. Mert kinek mi az apróság és a "meg kell oldani".

Új hozzászólás Aktív témák