Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    válasz WiZARD #104474 üzenetére

    Grat! A kalandok még csak most kezdődnek! :D

    #smax story
    Most ment el az ürge, hozott vatta új exide akksit, beszerelte, hümögött a parkradaron, hogy biztosan vmelyik vezeték van megszakadva és le kell szednie a lökhárítót.
    Majd mondja, hogy 42ezer az akksi.
    Mondom hát én nem gondolnám, hogy ezt kifizetem, elvégre azt mondta, hogy bármi baja van, ő ingyen megcsinálja, meghát én valszeg nagyobb kedvezménnyel tudnám megvenni.
    Aszondja kizárt, ha olcsóbban megveszem, akkor szóljak, kell neki 10db....
    Mondom oké, én ezt most nem fizetem ki, max később átutalom, de akkoris utánajárok az akksi témának.
    Nem izélt rajta többet, mondta, hogy oké.
    Még megadta a villanyszerelő telefonszámát, szóval hátha tudok ezen lendíteni.
    De legalább idehozta és kicserélte. Mondjuk basszameg, hidegen beindítva nyitott motorháztetőnél eléggé dízel ikarus hangja van a motornak.... melegen nyilván szebben szólt eddig.
    Egyébként nem problémázott sokat. Ja és adott egy számlát, amin a nevem van, Bárdiból, amin 51ezer az akksi, mondja, hogy neki 10% kedvezménye volt rá... Namost 51-nek nem 42 a 90%-a, másrészt hogyafaszba szerepelhet az, hogy a számlán teli ár van, ő meg kevesebbet fizetett???? Eddig akármit vettem, akár bárdi, akár unix, mindig a számlán rajta volt a kedvezmény is. Mert ha ő ezt megvette 40% kedvezménnyel, és úgy gondolta, hogy ő megvette 30ért és nekem eladja 42-ért, akkor ezt mondja meg korrekten, hogy van kiszállási meg szervízdíj meg akármi.... Simán lehet, hogy a bárdiban van valami haverja, kiadták ezt a számlát a nevemre, majd stornozták, majd ő megvette a saját nevére olcsóbban...

    Másik meg, hogy rádió kéri a kódot az akksicsere miatt. Aszondja ő tuti átadta a kódot, én meg állítom, hogy tuti, hogy nem. Úgyhogy, most elvileg alvázszám alapján le lehet kérdezni Ford-nál.
    Nemtudom hogy megy ez, holnap felhívok egy ford kereskedést. :U

Új hozzászólás Aktív témák