Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz marcusa #90653 üzenetére

    Azt elfelejtettem írni, hogy a beállításokat nem piszkáltam, kezdetektől így fut:

    Eddig 21óra 30perc játék alatt vagy 2-3x reccent meg összesen az adatlapomon lévő konfigon, szóval egyáltalán nem vészes az én gépemen, de persze bőven lehetne jobb is a teljesítmény. Az elején mértem afterburnerrel az FPS-t, 30-70 között ugrált. Viszont a felbontás nem FHD, ott biztos kevesebb lenne jóval..

    Maga a játék az én szememben is a Dead Island továbbfejlesztése, igazából szinte minden szempontból előrelépés a Dead Islandhoz képest, továbbá elég sok hasonlóság van a két játék között.

    Csak az a nem mindegy, hogy a Dead Island 3-4€ között már be lehetett szerezni rendes áruházból, a Dead Island Franchise Pack-ot meg 7,5 €-ért volt Steamen is. :) A Dying Light meg 32€-től indul. Erre írtam, hogy amíg ennyi az árkülönbség, addig szerintem a Dead Island jobb vétel, 10-ed áron. Ha javul a Dying Light teljesítménye, vagyis gyengébb gépeken is jobban fog futni, akkor esetleg megér szerintem 6-7 ezret, de 10ezret akkor sem adnék érte. Ez persze szubjektív, kinek mi mennyit ér. Azonban jelenlegi formájában a Dying Light szeirntem max 4-5 ezer forintért lenne best buy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák