Új hozzászólás Aktív témák

  • warcat

    veterán

    válasz i2k #143818 üzenetére

    (Fallout sorozat amazonon)

    A sorozat eddig jó, bár még csak a második részt nézem,de szerintem nyugodtan belepróbálhatsz.
    Ha később elromlana, a pilot rész akkor is jó marad.

    Lucy (Ella Purnell) nagyon jól eladja a vaultlakót, semmi girlbosst nem éreztem felőle, sebezhető, érthetőőő módon kicsit naiv,de nem adja fel.
    Spoiler nélkül elég hamar összetűzésbe kerül egy remek kondiban lévő férfival, és a simán +20 kiló előny érződik az egészen, csak némi hidegvér és szerencse segítségével nyer.
    Megsérül egy még épp hihető helyen a hasán, ennek kapcsán látunk egy stimpack használatot, miközben a vault 33 overál alatt villant egy szép hasat hozzá.
    Nincs felesleges meztelenkedés de bőven véres, brutális ahogy a Falloutot megismerhettük.

    A BoS növendék Maximus fekete, és a DEI kéretlen prókátorokat megdöbbentő módon elképzelhető, hogy nem makulátlan jellemileg, mivel a haverját választják ki a BOS paladin mellé tanoncnak, és gyanús módon lesérül másnapra. Így a második rész közepéig nem derült ki, de erősen gyanú alatt van Maximus, hogy ő lehetett, ő ugrik be a helyére.

    Walton Goggins meg Walton Goggins :)

    Ja és nagyon jól megcsinálták az Óvilág pusztulását, röviden de megmutatják, és ahol eddig Lucy járt odafenn az is nagyon látványos volt.

    +1: Amiért Lucynak el kell hagynia a Vaultot: a raiderek vezére egy nő, nem a szokásos gonosz fehér férfi....megdöbbentő! ;]

    Nézzétek nyugodtan.

    [ Szerkesztve ]

    EA: It's in the crate!

Új hozzászólás Aktív témák