Új hozzászólás Aktív témák

  • i2k

    senior tag

    válasz FunPro #138170 üzenetére

    Lejjebb került elő a fizetés (szegények kevés pénzért túl vannak hajtva) és a főnökség téma (főnök: elkxxxrtuk, nem kicsit, nagyon) , én csak összefoglaltam, hogy mi a helyzet.

    Amúgy meg ja, benne is van az írásomban, hogy mi a helyzet (aki qvának...), és igen, a szakértelmük (elvileg) megtanulásával és gyakorlásával egy időben --- feltételezve, hogy intelligens, tájékozódott férfiakról, nőkről, és egyéb neműekről van szó (pun intended - alá Ubisoft) --- (meg)tudták, hogy milyen feltételekre, veszélyekre számíthatnak, ha X, vagy Y fejlesztőcéghez igazolnak (rövid/hosszútávra): sok munka, sok pénz, meg egy kis crunch (átlagos 3-5 éves játékfejlesztési időszakra lebontva az a ~ fél év nem is vészes).

    //sokadik szerk a helyesírások és formázások után:
    Senki se gondolja rólam, hogy védem bármelyik játékkiadót/fejlesztőt! Becsülöm az embereket, akik dolgoznak ezeken a helyeken - de rühellem azt, amivé a játékfejlesztés és kiadás vált az elmúlt ki-tudja-mennyi időszakban...

    SG-hu-s aláírásom nem kímél senkit: "Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store."

    [ Szerkesztve ]

    A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

Új hozzászólás Aktív témák