Új hozzászólás Aktív témák

  • edgR

    őstag

    válasz wwenigma #13106 üzenetére

    mi a kimosakodas, elarulnad? a vpn hasznalatert a steam bannol. ez nem vita alap, ez teny. nezz utana steam forumon vagy a szabalyzatban. ahogy az osszes disztributor bannol vpn hasznalatert, mivel serted az uzletpolitikat, ha hamis ip cimmel mashonnan vasarolsz.
    amikor megjelent a bf3, valaki feldobta a lehetoseget, hogy keleti vpn-nel fel nappal korabban lehet jatszani. ott ugyebar tranzakcio sem tortent, megis volt fosas belole, hogy ban jar-e azert is, de ezt vegul engedelyezte az ea.

    nem kell feleslegesen okoskodnod, en tapasztalatbol irom, amit irok. tunt mar el jatekom az inventorybol. eleg sokat tradelek steamen keresztul.. visszakaptam a jatekot, miutan kiderult, hogy az eredeti vasarlo visszavonta a penzt. a valve meg bannolta ot, plusz visszakuldte a jatekot, ami ez miatt tolem eltunt. engem bannolnanak ezert? milyen jogon? meg tudnad magyarazni? de ne csak ugy a levegobe, hanem mondjuk ervekkel alatamasztva.

    nagyon szivesen elkuldom privatban a supporttal folytatott beszelgeteseimet - amennyiben igenyled -, hogy lasd, en nem a levegobe beszelek. de az ehhez hasonlo kijelentesekkel, miszerint "Egyebkent a vevo is kap bant, ha visszavonjak a penzt igazolnia kell magát a bankkartyaval amivel fizettek. Ugye az nem az övé.", sajnos nem tudok mit kezdeni, mert baromsag, hogy nekem, mint 25. embernek, akinel pl az adott gift tart, igazolnom kellene magam.

Új hozzászólás Aktív témák