Új hozzászólás Aktív témák

  • kontár2

    csendes tag

    válasz epzon #4650 üzenetére

    Igen én is örülök,de sajnos kezd holtpontra jutni mindenki állítja a magáét,engem is beleértve olyan mintha lóval próbálnánk kártyázni.
    Én készségesen elhiszem egy vállalkozás fenntartásának és fejlesztésének költségességét,és úgy tűnik Ti is azt hogy a sufnituning által töredékért lehet nyomtatót üzemeltetni.Valameddig.
    Mindenkinek mindenre van pro és kontra,nekem még pl. a szivaccsal sem volt gondom.Pedig sok tintát elpancsoltam már.Legutóbb a fórumba is írtam,hogy a 950es fején annyi tinta folyik át amennyit beletöltök.Minden túlzás nélkül ez 100ml körül volt.Ez mind belement a gépbe néhány nap alatt,és esküszöm egy pacni se folyt ki belőle.Nem szedtem szét,nem is fogom amíg nem koszolja a papírt.
    A tinta 99,9% ban oldószer,ami elpárolog,megszárad.Ha most belemásznék valamelyik másik nyomiba ami nem folyt még tele sosem,biztos attól is megijednék nemhogy ettől.Ezért nyugtatta meg a kollegát a szivacs csere,ezért javasolja aki már látott csúnyákat!Aki meg nem látott,az nyugodtan nyomtat áldott tudatlansággal lehet egy életen át.
    Elismerem miden szerkezetnek a gyári karbantartási utasítás biztosítja a maximális élettartamot.De sajnos a mai gazdasági helyzetben elcsúsztak az árak fölfelé,a felhasználók fizetőképessége pedig lefelé.
    És az elvárások,ahogyan írtátok: ingyé vagy attól olcsóbban.Ez a két véglet,ha nem lettek volna az árak az égben akkor senki nem kókizna, De ha mindenki szervízbe hordaná a kedvencét lehet azok is reálisabb áron tudnának dolgozni.De ha a sógor nem ütött volna vissza nem lett volna verekedés,tyúk nélkül tojás oda-vissza
    ,stb.!
    Ez már csak így van,ahogy már írtam többször: mindenki a saját belátása szerint,de mindenképpen jókedvvel,és nagyon jó egészséggel! Mindörökké.

Új hozzászólás Aktív témák