Új hozzászólás Aktív témák

  • cinemazealot

    addikt

    válasz duvi #37629 üzenetére

    Ez mind megvolt. :) Már rég normál térben voltam, álltam előtte, sőt majdnem lekoccoltam, kijelöltem célállomásként a Navigation panelen, kijelöltem célpontként is, ott virított a sziluettje a bal szélen, ahogy a Te képeden is... még valamilyen másodlagos fegyverként beállított scanner-t is elsütöttem (az még a discovery scanner megvásárlása előtt volt), de az is csak kukán csücsült a helyén, nem hallottam semmilyen felkiáltást, ami új ojjektumok felfedezéséről tanúskodott volna.

    Nem tudom, számít-e, de amikor az újonnan megvásárolt Hauler-emet (nem kiröhögni) felszereltem Fuel Scoop-pal, akkor azt csak az eredetileg benne lévő alap Discovery Scanner helyére tudtam beszereltetni, így azóta ez utóbbi nélkül röpködöm.

    Aztán az is lehet, hogy én voltam a tök, mert amikor belőttem a Nav Beacon-t nem néztem meg a rendszer térképet. Arra viszont tényleg nem emlékszem, hogy amikor ácsorogtam előtte, jelzett-e bármit is a gép, hogy talált valami újat. Bezzeg a Discovery Scanner még akkor is nagyot szól, amikor semmit nem talál. Pedig voltam már olyan küldetésen, amikor egy Nav Beacon-ból kellett kinyerni koordinátákat, az meg valami idegen nyelven karattyolt nekem, amikor kicentizve elszálltam mellette... bár az lehet, hogy valamilyen egyéb műhold volt, mert nem ilyen kapszula formára emlékszem. :F

    "Normál térben nem melegszik a hajó, ha egy Nav Beacon közelébe mész."

    Valóban, csodálkoztam is. :) SC-ben szinte azonnal jött a heat warning, normál térben meg ott ácsorogtam perceken át és semmi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák