-
IT café
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
őstag
válasz ZozzV6 #49551 üzenetére
Charles nemrég tesztelte az említett Q30-at.
Mikor a LED-ekről van szó az MT03-al hasonlítja össze (3p50mp) és úgy látja "LEDs are clearly Cree XHP 70".
Szerinted?(#50123) redfox222
Ezt nagyon szerettem volna, de mire eljött az akció Wuben T70 már jobban érdekel.
Egyébként ez a pontozás, hogy működik?
Nekem semmilyen terméket nem enged ami akciós áron van.üdv
-
Gargouille
őstag
válasz FBLLMAG #50198 üzenetére
Igen, és akkor a 18650-es akkuk mellett még cipelhet magával elemet is + ha lemerült akkor azt se tudja akárhol eldobni, így azt is hurcolhatja magával. Praktikus.
Ha már van nála eleve 2-3db 18650 akku, akkor nem logikusabb, hogy egy olyannal üzemeltethető tartalék lámpát vigyen? És mint mondta, H03 eleve van neki.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
HardSanyeee
őstag
Astrolux A01 ha jól látom holnapig 7 dollár.
@beginnerguy: Esetleg ez neked jól jöhet tartalék lámpának, mint magas CRI-s lámpa, de hosszú üzemidőre ne számíts, ugyanis AAA-s áramforrással működik.
-
veterán
válasz HardSanyeee #50203 üzenetére
Ennek az Astroluxnak nincs módmemóriája
Van hasonló lámpa, amiben van módmemória (vagy maximum 2 üzemmódja van)?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
beginnerguy
tag
válasz FBLLMAG #50187 üzenetére
(#50187) FBLLMAG
Hm, akkor megesz a kíváncsiság miért nem adnak rá nagyobb IP fokozatot. Azért egy éjszaka vödörben (oké, hogy nem brutál nyomás alatt van), de mégis csak víz veszi körüli minden oldalról: mindenképp impresszív.
Amit írtál a Led Lenser lámpákról, azt megemésztem + utána nézek, nem nagyon ismerem a márkát, bevallom -- ezért is jó a fórum. Köszi, hogy kitértél mindenre!
(#50188) Wallach
Tényleg rendes tőletek, hogy aggódtok emiatt értem, és teljesen igazatok van, normál körülmények között én is vinnék 1 fejlámpát + zseblámpát + nitecore tip-et. Van az a mondás, hogy mindenki a félelmeit cipeli a hátán ilyenkor. Ha belegondoltok egy utazásnál mit szoktatok vinni bőröndben/hátizsákban, és megnézitek mit mennyiszer használtatok, akkor nagyon szépen lehet ezt látni (Én 35 L-es hátizsákkal utazom mindenhova, akármennyi időre, ahova nem kell sátor, de így is soknak tartom, és mindig viszek felesleges dolgokat... Bár már nem szokott tele lenni, fejlődöm. ) 4300 km-en viszont nem cipelünk olyan dolgokat, amik a "mi van ha" kategóriába tartoznak, csak olyat, ami mindenképp szükséges vagy többfunkciós. Például 3 db zokninál senki nem szokott többett vinni. Ahogy max 3 pólót szoktak és stb... Pár sebtapaszt és szövet-/szigszalagot sem vinnék, ha nem lehetne vele több dolgot csinálni (elősátor, ruha, cipő foltozás, ziplock bag megerősítés stb.). Lehet vinni, csak tényleg nem érdemes."Ami elromolhat, az el is romlik". Igen, ez így van, nem is akarok és nem is tudok vele vitatkozni Azzal sem, hogy ott kint a garanciával nettóban semmit nem érek. Baj esetén a következő (vagy azutáni) posta pontra tudok újat rendelni, és esetleg nem közlekedek éjszaka. Egyedül megyek, nem társakkal (az emberek 85%-a egyedül vág bele) attól jobban fogok félni, ha a sátrammal, a hálózsákommal vagy a vízszűrőmmel, netalán a lábammal lesz baj A telefonom nálam lesz, az a vésztartalék. Akkora fénye van, amennyi kell, és elég keveset fogyaszt. Kényelmetlen, de vésztartaléknak tökéletes. A legtöbben erre a túrára egyébként Nitcore NU lámpákkal mennek, ahogy láttam a "lighterpack" felszerelés linkeken/összeállításokon. Volt már egy közelebbi, de inkább pár távolabbi ismerősöm, akik végigmentek rajta kevésbé profi fejlámpával is, mint egy Nitecore NU30 (van, aki 100 lumenes gagyi lámpával, meg van, aki vmilyen kínai legalja 600 Ft-os fejlámpával, mondjuk ezt én sem merem)
(#50191) Gargouille
1. Igen, megértem és teljesen recionálisnak hangzik, de kb. 4300 km-en cipelni valamit, (akár +50-80 g-ot, és ezek nagyon gyorsan összeadódnak a sok kicsi sokra megy elven), ami nagyon szituáció függő, nem éri meg. Ez nem azt jelenti, hogy ne értékelném, hogy rászántad az időd, hogy leírd a véleményed!2. Dehogy titok. Pacific Crest Trail (PCT) a neve. A Mexikói határtól a Kanadai határig, gyalog, túrautvonalon. Gondolkozom még az Appalachian Trail-en (AT) is, de a PCT változatosabb. Aki elkezdi nézni, vigyázzon, nagyon időrabló dolog, annyi infó van fent neten (és azok a tájak...). Nem biztos, hogy jövőre bele fog nekem férni, de 2020-ra tervezem.
3 - 4. Persze, ezek magától értetődnek. Ti veszitek a "fáradságot" arra, hogy segítsetek dönteni teljesen önzetlenül, akkor én is fogom, hogy beszámoljak a tapasztalataimról. Hátha a beszámolóm segít majd valakinek
(#50193) -szabi-
Teljesen megértem(#50196) ZozzV6
Igazad van. H03 elég univerzális kis bestia. És könnyű. Fénye is bőven elég arra, amire kell. Pár dolog sajnos hiányzik belőle, ami a HC65-ben megvan extraként, de ezek szerint Te is erre szavazol. Lehet nekem sem kéne túlbonyolítanom, és akkor el sem kell adnom, és újat sem kell vennem... Hogyhogy nincs most ilyened? Nem jött be, vagy mindenfajta szituációra van jobbad? X1R is jó választásnak tűnik (eltekintve attól, hogy hiányzik belőle pár dolog, amit szeretnék), olvastam róla pár hónapja amikor kijött.(#50203) HardSanyeee
Köszi, nem viszek majd pót lámpát, de megnézem, nem ismeremSzóval igen, csak egy lámpát fogok vinni, ami némelyek szemében felelőtlenség lehet, de igazából az egy ilyen túrán nagyobb felelőtlenség, ha túl nagy az alaptömeg "base weight" -- a lábam a legfontosabb itt. Ha elromlik, elromlik, belehalni semmiképp nem fogok, kicsit kellemetlenebb lesz a túra egy szakasza (legfeljebb nehezebb lesz sátrat állítani és nem megyek éjszaka/kora hajnalban semennyit, de enélkül is megcsinálható!), de ez legyen a legnagyobb gondom.
(Plusz fényképezőt is tervezek vinni, ami alapból min. + 0.5 kg, ami más alap felszerelés tömegének a nyolcada is lehet Már 6 éve ez a hobbim (nem, a telefon nem ugyanaz a kategória), ez pl az, amit nem vagyok hajlandó otthon hagyni, a pót lámpa viszont az. Nem vagyunk egyformák
Kérlek, ezt a pótlámpa részt engedjük el (akár 30, akár 50 g), de tényleg hálás vagyok a tanácsokért! Engem tényleg az érdekel, hogy melyik egy fejlámpával járok a legjobban (még ha a kettő jobb is). Mindenképpen átgondolom azért, jobb-e egy könnyű, nem tökéletes fejlámpa + pót lámpa (de akkor már inkább csak egy ultrakönnyűt viszek, remélem értitek azért a gondolatmenetet ) Azért még van időm dönteni.
Bocs a wall of textért.
[ Szerkesztve ]
-
HardSanyeee
őstag
válasz Donki Hóte #50204 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz hasonló alatt, de pár hete valaki érdeklődött kicsi egyszerű lámpa iránt, itt található az akkori beszélgetés: [link]
-
törölt tag
válasz beginnerguy #50205 üzenetére
Így tökéletesen érthető minden. Én mint lámparajongó még wc-re is 2 zseblámpával megyek, mert mi van ha áramszünet van és mi van ha bedöglik az egyik.
Igazából ha nem lenne több tucat lámpám akkor se szenvednék semmilyen lényeges hátrányt, de hát ez is egy hobbiféle.[ Szerkesztve ]
-
WestBam
Topikgazda
Szia! Ha indulsz jelezd, adok fejlámpát “kölcsönbe”. Elsőre az NU25 jutott eszembe, de a nagyobb akku miatt az NU30 lenne mégis az ajánlatom, az többet bír jóval 180 lumenen papíron 22 órát megy, az jó pár éjszaka alatt merül csak le.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
dik
őstag
Az természetes a zsebemben bekapcsolt a H03 és megégette a pántot elég keményen több helyen és ott megkeményedett.? És észre se vettem majdnem felgyuladtam. Másik ilyen pántot lehet valahonnan venni? Link esetleg hol lehetne ahol tuti nem vágnak át és jót küldenek? Éleveszélyes egy lámpa...
[ Szerkesztve ]
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
FBLLMAG
senior tag
válasz Gargouille #50202 üzenetére
Mint írtam, alapból 14500 -asok a többség, ezt lehet töltögetni Power Bankról pl. (alapból jár hozzájuk + belső töltés a MH8 esetében), de, és itt a de, ha lemerül minden akku, POWER BANK, 220 nincs a közelben, a benzinkutal elég gyakoriak, ott is lehet AA elemet kapni. Nem azt írtam, hogy cipelje magával, csak azt, hogy mindenhol kapható, ha muszály.
-
FBLLMAG
senior tag
Akkor hagyd a Led Lenser -t. Elég lesz a Nitecore HC65 is. Pláne, ha már megvan, ismered. Esetleg 2. lámpának gondoltam, de arra a Nitecore NU25, LL MH5, Armytek Tiara A1 alkalmasabb lett volna, de így kilőve. Mint írtam, írtad, minden g számít. Azt hittem még csak most keresgélsz. 😉
-
FBLLMAG
senior tag
Legkésőbb, januárban meglesz a LL MH5, lehet, hogy a MH8 -at is beszerzem. Meglátjuk. Csinálhatok utánna pár tesztet, amit csak szeretnél, hogy biztos legyen minden. 😉
-
Ra3
őstag
[link]
Ez a gyári fejpánt, én már vettem innen.
A véletlen bekapcsolás az ilyen típusú megoldásnál előfordulhat, erre gondolt a gyártó is.
A lámpát le lehet lockolni szoftveresen is, de én nem szoktam vele vacakolni, ha olyan helyre rakom ahol bekapcsolhat akkor el szoktam fordítani egy negyed fordulatot a zárókupakot.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
FBLLMAG
senior tag
válasz Gargouille #50202 üzenetére
Lehet, hogy megint értelmetlen voltam?
Mivel hosszabb útra megy, akár 3 - 4 hónap gyalogtúra, ezért gondoltam, hogy
1., a lámpa is elromolhat - ezt Ti is jeleztétek
2., lehet, hogy valami okból kifolyólag, huzamosabb ideig nem tudja feltölteni az akkumulátorait, Power Bankját. Mivel tudjuk, hogy nem lesz túl sok nála. AA elem a világ minden táján, szinte mindenhol kapható, tehát feleslegesen nem kell hurcolnia.
Megint csak az árat látjátok. A LL MH5 8000 cd (180 m hatótáv), hosszabb üzemidővel bír, mert ECO móddal rendelkezik, AA / 14500 -as akkuval is üzemel, klipsszel, 92 g mindenestül. A MH8 még hosszabb üzemidővel, hatótávval, még több fényárammal, RGB leddel, belső töltéssel, energiaszint kijelzéssel, ECO / állandó fényáram leadással, mágnestalppal, AA / 14500 -as akku is mehet bele. stb. Igyekeztem olyan alternatívát keresni, ami hasznos lehet számára. Az ára ráadásul kedvezőbb, mint amit előtte írt, a LL MH10 lámpáé.
Esetemben
1., Túra esetében az utolsó újságosbódéban is lehet kapni AA elemet. Szállóhelyen nem biztos, hogy marad táp az akku töltésére, mert a mobil töltése fontosabb.
2., Meló esetén, pláne ha 20 - 30 km távról van szó, AA elemet bármely benzinkúton kapok, nem kell akkuért hazamennem. Mert hát "úgy sem fog lemerülni, eddig sem merült le", tehát otthon vannak a tartalék akkuk.
3., Remélem ez nem fog soha előfordulni - vihar, fagy - természeti károk végett - kimarad huzamosan az áram, akár több napra - az akkuk előbb, utóbb lemerülnek. Mihez nyúlnál ilyenkor? Mondjuk nálam eltartana egy ideig mikorra lemerülnek, ennyi lámpánál. De azért AA / AAA elem is van itthon.
Ezért gondolom, hogy nem baj, ha van otthon AA -s lámpa.
-
baltasar
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Banggood-ról rendeltem egy Rofis MR30-tip lámpát.Kapcsolója nem jó. Nem működik. Kérdésem lenne: Első körben videót kérnek,hogy látszódjon a hiba. Milyen reakciók várhatóak? Tehát milyen megoldásokat ajánlhatnak fel? Visszaküldés,csere,javítás,Érték visszautalás.Esetleg hasonló értékű vásárlási lehetőség?
-
ZozzV6
senior tag
válasz baltasar #50216 üzenetére
Első körben pár $ és pontok. Ne fogadj el semmit és addig levelezz amíg megfelelő ajánlatot nem kapsz. full refund vagy küldjenek újat.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
ZozzV6
senior tag
Kikerült a blogra a Lumintop BLF GT70 átalakító kittel kapcsolatos írásom. Amivel XHP70.2 led került a GT-be. Érdemes elolvasni már csak a képek miatt is.
Ízelítőnek:[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
HardSanyeee
őstag
GB-n is fent van az említett pánt, kicsit olcsóbban (főleg app-ből): [link] Persze beleszól a történetbe az is, hogy melyik oldalon mennyit tudsz lefaragni az árból a pontjaid által.
Egyébként egyetértek Ra3-mal, zsebbe / táskába csakis elforgatott kupakkal érdemes betenni a lámpát, én is jobban bízok abban, mint a hivatalos lockolásokban.
Érdekes, ha a linkbe nem rakom bele a raktár azonosítót (wid), akkor nem ajánlja fel, hogy app-ból olcsóbb, ha belerakom, akkor viszont igen
[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
válasz HardSanyeee #50219 üzenetére
Kösz. Ha ez a pánt tényleg rendben van akkor pánikszerű rendelés lesz...
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
Lacerta
aktív tag
válasz baltasar #50216 üzenetére
Nyekergés, időhúzás. Csinálj videót, ez kötelező kör, de nem várható hogy az alapján eredmény lesz, pár dollár refund meg 1-2 dollárnyi pont amit ajánlanak majd.
Nekem konkrétan be kellett lengetnem, hogy 5 év gari jár a Rofis cuccokra, és eszkalálom a problémám a Rofisnak azzal, hogy a BG nem képes megoldani.
A következő körben már a Rofis service írt vissza.
És sikerült is megnyugtatóan megoldani. -
ZozzV6
senior tag
válasz Műszakis #50223 üzenetére
Még én is elájultam tőle pedig láttam pár lámpát.
El se tudom képzelni milyen lesz amit a másik GT-ből csinálok majd.
Kis infó csepegtetésnek annyi hogy erősebb lesz mint a Haikelite MT09R-em volt és az 21510 lument tudott.
És több led lesz benne.[ Szerkesztve ]
-
beginnerguy
tag
válasz #07813632 #50207 üzenetére
(#50207) Wallach
Persze, teljesen világos, én is megértem a többiek álláspontját, azt meg főleg, hogy hobbi
(#50208) WestBam
Köszi! Visszakerestem az első lámpakeresős posztjaimat is, akkor a H03 mellett döntöttem az NU30 mellett (pedig már akkor is kinéztem ), mondjuk most másra kell, meg tisztultak az igények is azóta, hogy normálisabb lámpák voltak a kezemben. HC65-nél a tömegen kívül miben jobb/kényelmesebb szerinted? Nekem pl a két gomb tetszik, meg elolvastam a blogodon a kezelését, nagyon praktikus. Egyébként ennek volt a típushibája, hogy a műanyag tartó rész eltört és a Nitecore cserélte?
(#50211) FBLLMAG
Bocs, ha félreérthető voltam: HC65 nincsen még Klarus H1a, Skilhunt H03 + gagyi noname fejlámpa (piros fény van benne ) + zseblámpák vannak. Még a Led Lensereknek utánanézek mindenképpen Hálistennek időm még van
Köszönöm mindenkinek a hozzájárulást, most már kibővült a kör rendesen, lesz min agyalnom. Ne aggódjatok, dönteni is fogok tudni
[ Szerkesztve ]
-
WestBam
Topikgazda
válasz beginnerguy #50225 üzenetére
A HC65 szerintem mindenben jobb, de a tömege az NU30-hoz képest magasabb, mint írtad minden gramm számít. A hátlapja ezeknek tört igen, nekem küldtek cseredarabot, azóta nem néztem, hogy repedt-e, majd meglesem.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Ra3
őstag
Szerintem ez nem olyan mint amit én linkeltem, legalábbis a képeken nem látom hogy rajta lenne a 2 gyűrűs gumi ami a lámpát tartja.
Ezt ilyen kisebb egyenes lámpákhoz használják, hogy alkalmanként fejre vagy siaskra lehessen rögzíteni, hasonlót szintén a bg-ről vettem, csak azon nincs a felső keresztpánt, de a Lumintop HLAAA-nak bőven elég.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy fejlámpát venni, mert a régi akkuja már nem tartja meg a töltést. (1500 Ft-os piaci verzió.)
Ilyesmit néztem ki: [link]
Mert tetszik, illetve kicsit hasonlít régi kedvencem, a Splinter Cell éjjellátójára.
Se 18650-es cellám, se töltőm nincs, így gyakorlatilag mindenre nyitott vagyok.
Utóbbi időben többször kellett volna valami fényforrás, hogy ne a fogaim közé szorított elemlámpával szenvedjek. Nem túrázáshoz stb. kell, inkább szereléshez, éjszakai pakolászáshoz, esetleg később kerékpározáshoz.
A linkelt típus ajánlott lehet, vagy tudtok elérhető áron jobb alternatívát?Előre is köszi: Vikman
-
gyapo11
őstag
válasz FBLLMAG #50189 üzenetére
Ha lencse is egyben, és mozog, akkor az zoom. Nade hogy távolíthatják el a TIR tömböt a ledtől? Hogy lép be akkor az összes fény? Lencse sokféle alakú létezik, a TIR is egy ilyen, csak ott van pluszban a belső teljes visszaverődés is a különleges alak miatt, de ettől még nekem lencse. Viszont ha nincs lencse kiképzése, csak előre küldi az fényt, tehát a tömbből kilépő fény nem törik meg, akkor csak a tükör funkciója működik, és akkor tükör.
Most jut eszembe, hogy ha egy prizmán átengedünk egy fehér fénysugarat, akkor az szivárvány színű sávokat ad, mert a különböző színű fényt a prizma különböző mértékben töri. A TIR tömb is ezen az elven működik, levegőből belép a fény, levegőbe kilép. Nem okoz ez valami színesedést valahol? Ha merőlegesen lép be és merőlegesen lép ki, akkor nincs törés. A tükörrel nincs ilyen gond.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
ZozzV6
senior tag
válasz 1stVikman #50228 üzenetére
Ó anyám borogass!
Ezt ne. ha valóban XM-L T6 van benne és fossá hajtva mennek akkor is 6000 lumen az elméleti maximum a ledektől. De a hűtése tuti szar így megfőnne, ezért kis áramon vannak hajtva a ledek és jó esetben 1000 lument ha tud az egész. Vegyél egy most akciós Skilhunt H03-at 24$-ért meg egy akkut jófogásról nyíregyházáról 1000 Ft-ért egy Samsung 35E-t valamint egy Liitokala Lii100 töltőt és készen vagy. És minden cuccod képvisel egy elfogadható szintet.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
gyapo11
őstag
válasz Donki Hóte #50204 üzenetére
14500/AA-val Jetbeam JET - I MK
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
PHM
addikt
válasz Gargouille #50233 üzenetére
Előbb-utóbb elkészül Garin mérnök hiperboloidja.
Illetve annak hazai, modernebb változata.[ Szerkesztve ]
Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
ZozzV6
senior tag
válasz Gargouille #50233 üzenetére
Arra a másik GT lesz hivatott
-
ZolkoW
őstag
válasz ZozzV6 #50231 üzenetére
Erről az jut eszembe, márhogy arról, hogy nem hajtják nagyon meg, nehogy túlmelegedjen, hogy munkatársam vett valami gagyi fejlámpát ebayről, és mondta, hogy az egyik led leforrasztotta magát ;-)
Nem tudom, mikor jönnek rá, hogy megkérdezhetnének néha vásárlás előtt, mert kattintgatni amúgy szeretnek...Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
kugyu21
senior tag
Én több, mint 5 hete rendeltem meg az ODF30C-t, 22-én már postázták is. Pár napra rá kértem hozzá akkumulátorokat is, ugyancsak a Banggoodtól. Azok már két hete itthon várják elárvultan a lámpájukat, miközben a lámpának se híre, sem hamva. Korábban mindig az aksik jöttek meg később, sokkal később...
[ Szerkesztve ]
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Vásárolnék egy olight h2r nova fejlámpát.
Viszont bizonytalan vagyok.
Azt tudom, hogy memóriával rendelkezik, viszont arra kiváncsi volnék, hogy pl. ha nagy fényerőn használom és lekapcsolom. Be tudom-e kapcsolni a legkisebb fényerővel?
Vagy alapból az utljára használtra vált vissza? -
FBLLMAG
senior tag
Szia!
Szerintem már elmagyarázták, de akkor még egyszer.
Ha röviden kapcsolod az utoljára használt fokozaton indul. (MEMÓRIA - ezt kérdezted, hogy van -e benne)
Hosszabban nyomva tartva a kapcsolóját kikapcsol állapotban - a holdfény fokozaton kapcsolod be. Bekapcsolt állapotban, ha hosszan nyomod a kapcsolóját, alacsony > közép > magas > alacsony > ..., fokozatokat kapcsol. A holdfény és TURBO fokozat kimarad.
Dupla kattintással kapcsolod a TURBO fokozatot.
Érthető voltam? Mikor majd meglesz, hamar ráérzel. Olyan lesz mintha mindig is meglett volna.
-
Gargouille
őstag
válasz ZozzV6 #50235 üzenetére
Én is arra gondoltam, csak pongyolán fogalmaztam. Bár ez is elég kemény. A határok leresésén kívül lehet ezt használni valamire? Egyáltalán mekkora távot világít ez be? 3 focipályányit?
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
ZolkoW
őstag
válasz Gargouille #50244 üzenetére
A határok keresése tényleg testhezálló feladat ennek. Mondjuk Kecskemétről
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
-
FBLLMAG
senior tag
Csak, ha muszáj. Előfordul az időzített visszalépés, de egyre jobban elterjedt, hogy a hőmérséklettől függően vesznek vissza. És van, hogy nem vesz vissza, vagy kevésbé vesz vissza, mivel nem melegszik túl, nem túl nagy a teljesítmény.
Persze vannak olyanok is, melyek nem vesznek vissza, mert nincs szabályozás bennük, de lehet, hogy negyed óra elteltével, eldobod ezeket a lámpákat, mert olyan forróvá válnak.
A Nitecore HC30 még hagyján, a HC33 vesz vissza nagyon gyorsan.
Az Olight 1 -2 percig tudja tartani a TURBO fokozatot.[ Szerkesztve ]
-
Kolty
aktív tag
Köszönöm, így már teljesen világos.
Nagyon köszi a gyors válaszokat.Most már tényleg ott tartok, hogy nem tudok
dönteni a kettő közt.Olight H2r nova
Nitecore hc30Árra is nagyjából ugyanannyi. Azt nézem, hogy az olight.hoz adnak akkut a Nitecorhoz pedig meg kell venni, egy árra jön ki. Garanciát tekintve amennyiben jól tudom öt évig mindkét lámpa esetében Debrecenbe (Nitecore) Budapestre (olight) kell visszajuttatni.
Esetleg a forgalmazókról véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest