Új hozzászólás Aktív témák

  • HardSanyeee

    őstag

    válasz FBLLMAG #49291 üzenetére

    "Az Imalent, Lumintop, mellé felsorakozott a Skilhunt is - a ne vedd meg kategóriába."

    Ne haragudj, de azért ez erős túlzás. Az előbb két márka esetén egyre többször jönnek elő minőségbeli problémák, míg a Skilhunt esetén a rövid megvilágítási távolság az nem bug, hanem feature, hiszen egy elég széles szögben vetítő TIR lencse van benne. Ez egyébként nem is újdonság, csak most előjött témaként.

    Egyéb tekintetben sok panasz nem lehet rá, jó a kidolgozási minősége, egész jó áron is meg lehet csípni (30 dollár) és nekem az UI is nagyon tetszik, 8 mód, úgy hogy valójában csak 4 fő módon kell átkattintgatni és mindegyiknél lehet kettőt választani.

    Én személy szerint használtam már kültéren is (túrázáshoz és biciklizéshez is), de csakis kiegészítő lámpának, pont a rövid megvilágítási táv miatt, nem árt ha a követlenül előttem lévő pár méteren is jól látok. Beltéren viszont teljesen jó.

    @Ra3: Te hogy érzed, mennyivel messzebb világít az OP refis H03, mint a TIR-es? Mert a gyári adat szerint 22 méter a különbség (145 vs 123 méter), ami szabvány szerint van, tehát valóságban max 10 méter lehet, az viszont nem tűnik soknak. Legalábbis a gyártói adatok szerint, többen is írták, hogy a TIR-es változat esetében igen eléggé túlzó a gyártó által megadott érték, ezért is vagyok kíváncsi a valós különbségre.

Új hozzászólás Aktív témák