Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz Bad Pritt #7924 üzenetére

    Egy souls játékban ott kezdődik a valós élmény, hogy közvetlen közelről állsz bele a harcokba és használod az egyébként elég jól kitalált harcrendszert. A távoli puttyogtatás, a babazsúr a haverokkal, meg a leülök a sarokba és közben a mimic tear majd leveri, az minden csak nem valós souls élmény.

    Szinte egy másik játékkal játszol, ha közvetlen élményben van részed. Szó szerint saját magad fosztod meg egy kiváló élménytől, ha bekapcsolod a normal, meg az easy módot. (A very easy mód meg a legalja: sorcy + ash.)

    Igen, nekem az EU verza van meg, azt tudtam megnézni, de errefelé az EU verza ment, azokról tudok nyilatkozni, akik akkor telesírták a fórumokat. (Az első pár napban én is!)

    A BB egy érdekes kérdés. Hiába kiváló játék, de egy technomoslék. Nekem többször kellett erőt vennem magamon, hogy végre kiplatinázzam, mert egy instant szemrák. Pénzért tolnám újra azt a verziót. Nagyon sok pénzért. Szóval, ez esetben nem tudom mennyire torzítja vagy sem az a tény, hogy még petíciót is indítottak anno azért, hogy kezdjen vele valamit a From, mert retinaégető...

    A DeS azért nagy vízválasztó, mert a KF community nem volt valami nagy, ellenben a DeS anno elég szép promót és hírverést kapott a sajtóban, így tényleg szinte minden PS3 tulaj bevállalta, aztán pattant le róla az elején egy része. Rohadt fárasztó lenne most a 2009-es hazai és külföldi fórumbejegyzéseket visszakeresnem és ide bemásolgatnom, de erre már csak azért is emlékszem nagyon is élesen, mert magam is majdnem hagytam az egészet a francba, annyira más volt, mint amit addig megszoktam (pedig toltam előtte dark fantasy-t).

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák