Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz Kai_Rong #3812 üzenetére

    Hmm.. eleve már az fura, hogy ha jól értem bleed infused Uchit használsz, közben meg írod hogy str-re gyúrsz. Ez valahogy két különböző build. A bleedet hogy látod, sűrűn beadja bossoknál/minibossoknál? Ha jól sejtem nem. Ahogy én tapasztaltam bleedre akkor érdemes rámenni ha minimum dualban nyomod, egy fegyverrel nincs sok értelme, mert nagyon esetleges lesz a sebzése. (egy fegyverrel is van, de azt meg Rivers of Bloodnak hívják, ott megértem, de az meg már endgame)

    Én azt tudnám tanácsolni, hogy frostot tegyél az Uchira, azt úgyis elvileg már megtudtad szerezni az akadémián. Amellé meg kezdd el húzni az intet, a frost úgyis azzal skáláz majd és fontos, hogy tudj távolról támadni varázslatokkal, nálam gamechanger volt. Aztán ha lesz lehetőséged újraosztani a statokat, akkor rakd úgy, hogy az Uchi alapkövetelménye meglegyen str, dex téren, esetleg ha pajzsot akarsz használni, amit ajánlok, akkor lehet mondjuk 16 is a str, úgy már tudod viselni a játék legjobb medium shieldjét a Brass shieldet. (játék elejétől farmolható, lehet már ki is dobta az egyik enemy)
    Minden más pont mehet Vigor, Mind, Endurance, Int helyekre, hát lesz mire osztani bőven.

    Szóval nálam arányaiban kb így néz ki csak több ponttal, ha több pontod van, akkor nyilván lehet pumpolni feljebb: (nálam Vagabond kezdő kaszt)
    Vigor: 30
    Mind: 25
    Endurance: 15
    STR: 16
    DEX: 16
    INT: 35
    FAITH: 9
    ARCANE: 7

    Ezt megcsinálod, berakod varázslatnak mondjuk a Pebblet, Cometshardot, (a sima Comet még szerintem nincs meg neked), egyből sokkal erősebbnek fogod érezni magad, aztán ha meglesz a Moonveil (viszonylag korán fixen megkapod) akkor kiteljesedik a build és kb onnantól fél kézzel végigversz mindent.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák