Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Jó estét.
Végre van egy kis időm...eddig takarítottam a kollégám után...
Ez első utam meg is volt a Sava téligumival...megfelelő aszfalton egész csendes, jól fogja az utat mind1, hogy száraz vagy sem...hóba nemtom, hogy viselkedik, de akinek ilyenje van az agyon dicsérte...szereléssel együtt 13,5k/db árat simán megérte...
pohár: Lehetett volna jobb is...egy kicsit összecsapott lett szerintem...az első kettőt sokszor láttam már...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Bub0rek
tag
Lépek aludni. Meg már kezd a szemem is fájni, és könyezni. Szép jó éjszakát akik most jöttek, vagy akik régebbóta itt vannak,de még maradnak.
Vigyázz!Lány vagyok,és sötét szőke!Bocsánat,ha csúnyán írok.:D
-
pohár
félisten
válasz buherka #1504 üzenetére
Hehe
Srác nagyon vigyorog, lehet be van szívvaA jobb oldali srác kicsoda?? Kicsit hasonlít Gyurcsány Ferenc barátunkra
Most ezt nem bántásként mondom vagy mi, csak hasonlít rá, ennyi
Van egy olyan érzésem, hogy Winner az...A melletted ülő csaj az Orsi, ugye??
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
buherka
addikt
válasz Racecam #1510 üzenetére
Jól van na...Nagy fater
Arra gondoltam, hogy én voltam a legidősebb a csapatban
Voda aranyos kis csajszi...fincsi teát rendelt(#1512) Gorneck23 ...végül is, ez is egy kis kávézó volt. Az nem nagyon tetszett, hogy mindenki füstölt, mint egy gyárkémény. ki nem állhatom a bagót no mindegy, kibírtam.
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
pohár
félisten
válasz buherka #1511 üzenetére
Genyóóóó, én is néztem vagy 15-16-nak
A barátnője se rosszKi az a srác a jobbodon?? Ő róla még nem tudok semmit
Amúgy ki fényképezett??Igazi kis családias hangulat volt
Egyszer lagzit kéne csinálni, csak és kizárólag PH-s embereknek
Mekkora party lenne márKavics meg én táncolnánk az asztal tetején, aztán vihetnek minket a detoxba
Ki az a Voda??
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
buherka
addikt
Letagadhat pár évet a srác...az tuti.
Az nem a barátnője, hanem Vodi innen a PH-ról.
Mellettem Zsiga volt.
Egy csajt kértem meg, hogy fényképezzen...kívülálló volt.Minden PH tali családias hangulatú...van közös téma bőven és ugye jó társasággal gyorsan megy az idő. Ilyen nagyobb PH taliról nem is merek álmodozni, rohadt nehéz megszervezni, kivétel a PH tábor...szerintem jövőre menni fogok
(#1515) Lenry...megelőztél
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
kavicssli
addikt
Van még itt 1 szabad hely?
Na mindegy lépek!sziasztok!
Cső tesó
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
pohár
félisten
válasz kavicssli #1517 üzenetére
Ha összehúzod magad akkor talán beférsz
Épp rólad meg magamról beszéltünk, hogy majd mulatunk az asztal tetején
Mikor megyünk party-zni ember??
Ha majd nálad alszok akkor vmi vödör / lavór szerűséget szedj elő, úgyis hányni fogok egész éjszakaRadio1!!!!!!!!!!!!!!!!
Kavics gyors kapcs be!!!Kurd Maverick - Ring Ring Ring
Mekkora zene áááááááááá
Már fél éves, de nagyon zssseeerrr[ Szerkesztve ]
-
<NewL>
addikt
hazatértem
1 liter pálinkám = 3 ember
There's an app for that
-
pohár
félisten
válasz buherka #1519 üzenetére
Jó éjt neked és jó éjt kavics
De korán kelsz...
Mit csinálsz ilyen zűdhajnalban??GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
<NewL>
addikt
szeru te begre
lámazene!be vagyok kicsit rugva,nem látszik az irásomon ,pedig irhatnék én is úgy mint tomyyoy .. mégpedig asdassjihsdrnjhndkn asndjasnjk aKSJASJKDNJK
CSAK azt nem értenétekte nem mész sehovase pohár,se péntzek se szombat? bűűűzi vagy?
There's an app for that
-
<NewL>
addikt
abba a "vézna testetbe" elég lenne az a 6-7 feles,a második felest le se tudnád nyelni,csak prückölnél
de ha megyek meg lesz kavicsnál tali,viszek egy kis üveggel ajándékba,de a tavalyiból
csak azért ,h lássátok ,h egy úr vagyok!
úrnak születni kell kéremszépen a pahaszt terem meg mint a gyom imádom ezt a közmondást de sokkal nagyobb a lassú viz partot moskavicsnak megy púúúúúúúúú
There's an app for that
-
pohár
félisten
De mennék...
Csak nagyon sokszor nincs kivel bulizni...
Ha már buli, akkor csakis Debrecen...
Bázis, előtte Jazz, stb...
Rámférne már egy KO party, de biztos nem fogok korán reggel buszozni, szal csak akkor megyek be bulizni ha van hol aludnom
Télen hidegek a napfelkeltékGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Ööö megsúgom, hogy haver hozott jóféle 60-as páleszt, megittam, mindenki bllááá meg bleeee, én meg alig éreztem, komolyan
Ez az absinthe kiöli az ideget a torkombólGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Oksa
Jaj ez a szabolcs tájékán használt nyelvezet...
Mikor meghallottam még elsőben a koliban, mondom mi az anyád van??Ez a megyünk nálatok meg ilyen, áááá
NewL kommenteltem a bakancsos hirdetésedbe
-
sNORh
addikt
-
sNORh
addikt
-
<NewL>
addikt
én is be vagyok fordulva (suli,levelező stb)
néhanéha
de azért egy életvidám gyereknek ismerem magam,szeretem a társaságot...akármilyen,könnyen beilleszkedem,megkeresem a leggyengébb láncszemet és kifogom,és halálig fikázom,szóval gyere és te leszel az
te vagy az aduászomszeru te jómunkásember...mikor leszék én az
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
pohár
félisten
Jaja menni kéne ottan körül
Úgyis 16-ig lesz csak suli, utána vizsgaidőszak, szal bulibulibulisNORh ugye nincs világvégehangulatod??
Nehogy emo-s legyél itt nekem...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Kb én is ilyen vagyok, könnyen beilleszkedem, ontom a hülyeséget, és mindenki röhög mintha be lennének szívva
Hát party velem az felejthetetlen élmény...[ Szerkesztve ]
-
<NewL>
addikt
felvágja a karját b+ tigrismintásra,mer csobog a vize a gépbe
elhülyülünk,csak adjon kavics melegételt meg szállást
meg hancuruzhatunk isazhittem már ,h a bohócot polirozod...nehogy az avataromat,vagy a kéépemmel fajtalankodjáá
Árpád the best worker! : mikor? jó úton haladok?
most mondja haverom ,h a nővére megcsináltatta a mellyét nem rossz..
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
sNORh
addikt
most eléggé azvan, decsak mert álmos vagyok, és végig vesztettem pókeren, pedig délbe keltem, nemtom mitöl vagyok ijen..
lehet mert nyúllal ma nemszopattuk egymást msn-en..
meg a köcsög aknakeresője..[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
má késő, minyá meeek dögleni.. és nézek xaktákat..
hüjekis fínom mejjehusa..
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.