Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
válasz buherka #1297 üzenetére
Én eddig a World in Conflictban vettem észre egyedül kis különbséget meg talán még vmiben. Crysisban is más, de very high moddal sokkal szebb Xp-n.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
kavicssli
addikt
válasz raskolnikoff #1302 üzenetére
Az utóbbi 3 napba csak 5 órákat aludtam mert mindig arra keltem hogy barátnőm bebújt mellém az ágyba!
Muszi voltam kimenni most dőlni 1 kicsikét!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Gorneck
legenda
Gorneck#1239
-
raskolnikoff
őstag
válasz Gorneck #1304 üzenetére
VAn még ott pár gyöngyszem
úgy értem a kapcsolódó videok közt
Kavics, ezt már megoldhatták vóna laptop?
Gorneck: Vágási gyereke és a fagyás megvan?
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Gorneck
legenda
válasz raskolnikoff #1306 üzenetére
Jajaja....
Nincs meg sajna...
Én búcsúzom...lassan go haza, de előtte cigi és kv...
Szasztok.
Gorneck#1239
-
kavicssli
addikt
NA vettem fel itt a cégnél 3M-es kétoladlú ragasztót és hangelnyelő szivacsot! Meglesz a mai programom!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
buherka
addikt
válasz Gorneck #1300 üzenetére
Én is ezt mondtam neki, hogy beképzeli a dolgot, de azt mondta, hogy nem igaz. No mindenesetre én nem láttam különbséget.
(#1301) raskolnikoff ...a Crysist én is XP-n toltam végig, minda két részt. Teljesen jó volt XP alatt is. Csak emiatt a játék miatt akartam felrakni a Vistat...de mire odáig eljutottam volna...végigtoltam a gémet
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Gorneck
legenda
-
raskolnikoff
őstag
Na még egyy cigi aztán bepusztulok én is.
-
buherka
addikt
válasz Gorneck #1304 üzenetére
Ezen jót röhögtem.
Pont a napokban néztem az Auchan katalógust és szemetszúrt egy asztali konfig:
Gamer PC...amiben a Proci egy Q6600 a VGA meg egy 8400 GS 256Mb
De szájbavágnám a marketing felelőst, hogy ilyet le mer iratniKicsit gurultam én is a sarokba
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
Na akkor egyedül maradtam!
Délután majd rakok fel képeket a gépről! Kíváncsi vagyok mennyit tudok nyerni ezekkel a cuccokkal!
-
kavicssli
addikt
Itthon!
-
kavicssli
addikt
Mindenki fent van?!
-
<NewL>
addikt
szerusztok!
There's an app for that
-
<NewL>
addikt
Fentvagytok hajnalig most meg nem birtok felkelni?
időben kell lefeküdni...There's an app for that
-
|*HayHa*|
aktív tag
Jü reggelt..
Olyan parti volt tegnap a Tequilába hogy az valami nagyon durva.. Ilyen csajokat!??!? SOSEEEE LÁTTAAAMM!!!
mod: 1 órája értem haza.. El kéne menni aludni..
[ Szerkesztve ]
#### I <3 Deutschland ####
-
Dr.Én
veterán
Jó reggelt mindenkinek
WOT: kissio
-
|*HayHa*|
aktív tag
-
<NewL>
addikt
-
|*HayHa*|
aktív tag
válasz Foglalt név #1331 üzenetére
mi az a fémklabordzsimi?
Mien tejet mien korban?
Mod:.. LoL.. Barátnőm jön ide: Tessék igyhál meg egy sort, attól jobban lezselé.. Mondom nemki vidd innét mert leghánylak..
[ Szerkesztve ]
#### I <3 Deutschland ####
-
menalcas
őstag
Szép napot mindenkinek .
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
buherka
addikt
Csocsi tesók ...én most fekszem
-
horyk
senior tag
válasz |*HayHa*| #1340 üzenetére
Így menjél dolgozni : Syter vs Opel !
Az egyik fuvaros cimborám emberei borultak fel !Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
sNORh
addikt
válasz |*HayHa*| #1340 üzenetére
csatlakozok EdemSzendlerhez sok tejet igyál, vagy mégjobb már utólag, Savanyúugorkát..
az hamarabb felszívjaAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
horyk
senior tag
válasz |*HayHa*| #1344 üzenetére
Nem csak amputálni kellett a rakodónak a jobb lábát !
Bakker, ne nutellát egyél hanem valami jó zsírosat, és toljál rá egy üveg sör, én így szoktam kúrálni magamat !
[ Szerkesztve ]
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
horyk
senior tag
-
pohár
félisten
Nah felkeltem
Lépek is ebédelniGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest