Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz Str8 sk8r #1049 üzenetére
Hát igen...én is már jártam így a PH-n...megrendeltem a cuccot és amikor idehozta a melóhelyemre a srác, már 10%-al többet kért érte
Sajnos nem jött össze neki, mert "Hülye azért nem vagyok". Annyit kapott érte, amennyit a telefonban mondott...oszt csókolom.
Rád van bízva, hogy veszel Gianni-tól cuccot. Én vettem már tőle ezt-azt és nem volt gond a cuccokkal. Mindent bontatlanul ad, fóliás dobozos a termék.
Mondjuk ha tuti F1-et ad, akkor buli...ne sokat sz@rozz szerintemOlvastam ezt a teszet, szerintem is jó kártya ez az ATI, de én akkor is NV párti vagyok
Viszont ez a ventis dolog jópofa(#1051) kavicssli...15.500,- nincs harag ...nem tudtam kihagyni
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Str8 sk8r
őstag
válasz kavicssli #1051 üzenetére
...köszike...hiszek neked...sokat segítettél...már meg is rendeltem...
...foglalt név: ...lol...csak hogy össze ne keveredjünk, én inkább 640-est veszek... ...
[ Szerkesztve ]
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
pohár
félisten
Nah megnéztem a Szökés új részét...
Hát a végén majdnem befostam...
Jóóó ez a sorozat
ImádomGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Kenjed neki
Ez amúgy a tetkós csaj még??
Tudom hogy kidobtad, de lehet visszaette magátGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
pohár
félisten
válasz buherka #1058 üzenetére
Azthiszem
De egyelőre nem lesz több évad...
Igaz a 3 főszereplőnek 7 évadra van szerződésük a Fox-szal
iPon-on pont írtak róla egy hírekben asszem, keress utánaCsaj nagyba ugrál tom-on, az meg elalszik a csaj alatt
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
_seth_
veterán
válasz buherka #1058 üzenetére
Eddig az összes részt láttam, a második évad nagyon vacakra sikerült ez most jobb volt egy fokkal de ez a csavar benne kissé idegesítő is... valahogy kezd unalmas lenni az, hogy állandóan átveri őket valaki...
Hősök is érdekes... minden ötödik részben világvége fenyeget Most is...
Még nézem a dextert is angolul + magnumot szintén angolul + macgyvert szintén angolul Mindet felirat nélkül... ennyi az angol tanulásom 90%-a ebben a félévben... angol üzleti szaknyelvet megutáltam a sok hülyeséggel így azt hagytam is
Majdnem... majdnem beraktam offba de nem... már tudom
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Hmm... gyerek már rég voltam Ha jól látom akkor te még ált sulis voltál amikor én már a gamfra jártam (na jó talán középsuli elsős )
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
pohár
félisten
Hááááhhh
GAMF-os voltál tényleg, vagy mi??buher... Film lehet a Prison Break-ből
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
_seth_
veterán
Mondjuk úgy, hogy 1 évig élveztem kecskemét város és a gamf vendégszeretetét és még sokminden mást is De az már régen volt... amikor még fiatal voltam (na jó most is az vagyok természetesen, fiatal, szép, okos, tökéletes persze tisztában vagyok a hibáimmal is úgy mint a szerénység például.... )
Szablics, Alter, Alvarez, Coulibaly, Keresztszeghy... jó tanárok... Szablicsnak még a bringáját is hozzáhegesztették a tárolóhoz
Mindjárt mutatok pár érdekes képet a mi időnkből
[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link][ Szerkesztve ]
-
szalai56
senior tag
Jó estét mindenkinek.
Segítsen valaki: sata1 tudja kezelni a sata2-s vinyót?Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
pohár
félisten
Nah takkk geccc
Azt tudom hogy Szablicsnak hegesztették a biciklijét
Azóta jár asszem gyalog
Alvarezből most írtam egy 2-es ZH-t
Alter, Coulibaly és Keresztszeghy nem tanít (még)Most a favorit Magyar Attila és Óvári papa
Kolis hol voltál?? HB?
Ez mikor volt?? Vagyis mikor jártál a GAMF-ra?
És miért hagytad ott??GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz szalai56 #1066 üzenetére
Igen, tudja, csak SATA1 sebességen fog menni a winyod!!
Javítsatok ki ha tévedtemGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sNORh
addikt
válasz raskolnikoff #1068 üzenetére
jajah, persze..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
buherka
addikt
7 évad...jujjj...az nem kevés. Én nem bánnám
(#1060) _seth_ ...nekem meg a 3. évad nem jött be, főleg amiatt hogy csak 13 rész lett. El lett kapkodva az egész a forgatókönyv írók sztrájkja miatt.
Tény hogy már kissé idegesítő, hogy állandóan beszopatják öket...de hát ilyen egy sorozat.[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
Alvereznél még én is levizsgáztam pedig nem is tanultam rá Igen... egy szép napsütéses napon az a fránya bringa egybeforrt a tanterem (ahol a fizika órák voltak) melletti tárolóval és nem eresztette el Nem tudom ki csinálta és miért (na jó a miért az túlzás, nem nehéz kitalálni ) de jót nevettünk rajta
Albis volta, Homokbánya és jászai úti koli megvan, te a hb-ban vagy? Akkor te is korán kelhetsz mire onnan bejutsz ha még mindig olyan jó a közlekedés mint 2004-2005-ben volt (akkor jártam ) arrafelé de nézd a jó oldalát akkor: közel van az ósön ha még működik
Azért hagytam ott amiért a hallgatók 90% Untam, nem tetszett, köcsög tanárok... 330-350-en kezdtük abban az évben a műszaki infó szakot, félévre már 150-en sem voltunk majd még kevesebben, év végén már csoportosan mentünk kiíratkozni... "mindenki itthagy minket?" ezt mondta a to-s miután ketten is kiíratkoztunk
A plázát még azon a nyáron adták át amikor kiíratkoztam
-
szalai56
senior tag
-
pohár
félisten
válasz buherka #1072 üzenetére
Én sem
Elolvastad a híreket amit linkeltem?
Vagy ezt onnan olvastad??
Mert én is írtamGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Áhhh
Jaja HB-n vagyok, ált délben kelek, SZMA-m 3-kor kezdődik kedden és szerdán, csütörtökön is elég délben kelni, negyed 2-re kell bemennem
Csináltál te meg ott valamilyen tárgyat??
És onnan hova mentél tovább??El tudom képzelni miért hegesztették oda a biciklijét
Szerencsére Szablics nem tanít, helyet Jusztin van nekem
De amúgy azon gondolkozok kinek a hangjára hasonlít Szablics hangja
Egy magyar szinkronhangra hasonlít, de nagyon...
Tényleg ontöttek a szökőkútba habfürdőt??
Kurvanagy[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
Jó sok fajta jegygyűrű van a neten!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
_seth_
veterán
Igen, csináltunk pár tárgyat de kb 10-en szereztünk annyi kreditet mint amennyit 1 embernek kellene jó esetben Még választhatót is csináltam meg
Felhúztak azzal amikor tanultunk, vizsgáztunk és 80 emberből 2 ment át... 2 csaj mindenki másnak bukta és már mondta is, hogy UV lesz fizessük be a díjat (akkoriban asszem 3e forint volt 1 uv... az rengeteg volt mert a de-n is pl csak 500ft volt asszem, tantárgyfelvétel ismét kreditenként szintén 3e... egy matek asszem 15e volt magában, más egyetemen nem is kellett fizetni annyi, hogy 3x nem sikerül átraknak fizetősre, meg akinek nem volt elég kredit azzal már tandíjat fizettettek valami 30e ft körül de még államis voltál... ilyen sincs máshol, kb azok maradtak akiknek nagyon tetszett a suli vagy helyiek...)
Debrecen - mérnök infó levelező, végezni kellene majd egyszer debrecen - informatikus és szakigazgatási agrármérnök infó szakiránnyal, na ezen kb jövőre végzek Nem sietem el, elvagyok én így, sulikat szeretem bár nem a tanulásért Én tökéletes HÖK-ös lennék! Tényleg... lehet indulnom is kellene A sulit szeretem, ha sokáig tart nem zavar, órákra is bejárok, hetente a sulis diszkóba is, mellette gokartozunk, csocsózunk, bulizunk, kajálunk meg mindent ami az egyetemi élet szerves része
Jaja, volt benne de azt én személyesen nem láttam de az is akkoriban volt
Még mindig annyi csaj jár oda mint anno? több mint 300-ból 3? az is khm... Rettentően rossz volt ez a felosztás... jó persze ott voltak a tanítóképzősök de a gamf a város szélén a tk meg a főtér közelében
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz kavicssli #1077 üzenetére
Vegyél egy olyat, aminek egy nagy csillogó KAVICS van a közepén
-
pohár
félisten
Fene a szádat
Hát mit ne mondjak, nekem sincs rossz életem HB-n
Csak tanulni is kéne már valamit...
Sokmindenből lesz év végi 100 pontos ZHJaja kevés csaj van, de azoknak meg lehetne "fogni"
Ki van válogatva a jobbja[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
válasz kavicssli #1069 üzenetére
...és akkór az hogy van hogy az IPON-ban meg ugyanaz az F1-es 640-es vinyó meg 24 rugó? ...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
kavicssli
addikt
Csibe olyan mint a "szarka" minden ami csillog az kell neki! Most laptopot szeretne venni de azt is csak a külseje alapján ítéli meg aminek szép a színe és csillog az a jó!I
Ezek a nők
(#1081) Str8 sk8r : Nem tudom de örülj neki! Nekem még az Ipon hologrammos matricája is rajta figyel a garilevelén!
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
pohár
félisten
válasz kavicssli #1082 üzenetére
Kend be a farkad vmi csillogó cuccal
Mennyiért árulnak mostanság jegygyűrűket??
Sokat akar a szarka, de menstruál a szarkalány
Jaj jut eszembe, sztem nemsoká jön kingi is
Ha az előbb nem lett volna világos, akkor mondom mégegyszer. Légy kevésbé obszcén!
[ Módosította: Foglalt név ]
-
_seth_
veterán
Talán valami menedzser meg gépészmérnök szakokon voltak csajok máshol nem... na ez debrecenben nem így van Az össz létszámot nézve szerintem még többen is vannak persze válogatni kell erőteljesen de hát nah... úgy az igazi
Én most nagyon jól elvagyok így Élem az életem, szórakozunk, jól érezzük magunkat közben kicsit tanulgatunk is
-
pohár
félisten
Azt megtudhatom hogy hovavalósi vagy??
Debrecen mellett lakom, szal tudom hogy sok a csaj az egyetemen
Van miből válogatniGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
_seth_
veterán
Pénztárcától függ 30e től 4-500e forintig vagy még drágábban is vannak, 100 körül már egész szépeket kapni... amiben gyémánt van ritkán áll meg 600e alatt... inkább úgy mondom a határ a csillagos ég Drága átnevezni a barátnő x.0-t feleség 1.0-ra
-
_seth_
veterán
Ha elmondanám meg kellene, hogy öljelek ezért rendes leszek és nem mondom meg Privi
Jaja vannak, ktk, amtc, btk, ttk főleg
Ha valamikor is még elkezdek egy szakot akkor közgázas leszek campus partyk a lovardában Na jó elmegyünk oda mi amúgy is
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Elolvastam...kiváncsi leszek, hogy lesz e 5. évad. Az a baj a Brison Break-el, hogy nyögve nyelősen írják meg a folytatást. Én mér a 3. évadnál tudtam, hogy itt nincs minden rendeben
(#1081) Str8 sk8r ...sajnos auz Ipon-ban sokba kerül az F1.
(#1083) pohár ...Csupor, ne káromkodj már annyit ...már én is szólok
[ Szerkesztve ]
-
szalai56
senior tag
Megint segíteni kéne: hogy lehet a vistán magyar környezet. (minden magyarra van állítva, mégis angol)
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
pohár
félisten
-
_seth_
veterán
The force will be with you!
-
pohár
félisten
Már tudok mindent
Már meg lett beszélve a dolog, csak az a baj, hogy néha elkap a gépszíj, ahogy Foglalt név mondta vala
Nah lépek hétfői Showder klubot nézni
Majd re!![ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
-
-
kavicssli
addikt
válasz kavicssli #1096 üzenetére
Ezek a 2 színű gyűrűk (sárga és vörösarany combo) nagyon tetszik!
Előre látom hogy kb 200 boltot fogok végigjárni!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Letiltás - hogy is van ez?
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- LEGO klub
- Hobby rádiós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest