- Sweet.tv - internetes TV
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz buherka #2499 üzenetére
Ahhh, most nézem az adatlapját hogy bannolva van... Benéztem a jogos moderálás topicba is hogy milyen balhé lehetett, de ott is csak leírta ezt a dvd írós gta-s ügyet.
Ez olyasmi volt mint régen a fundamentás 72k-s bankjegyek? Mondjuk azoknak a színe egy 10-esre hasonlított ha jól emlékszem, meg az egész nem is volt annak megcsinálva...
Azért elég gáz hogy ilyen egyszerű emberek is vannak, akit ilyenekkel is meg lehet téveszteni... Még ha az 50k-s lett volna és megeszi a dolgot, akkor oké, ennyi butaság talán belefér... De nem volt furcsa hogy nincs se 12k-s, se 24k-s, se stb... bankjegy?
Legalábbis ha adnának ki ehhez közelítő címletet, az tuti 50k-s lenne, mint anno az olaszoknál az 500k-s líra (ha jól emlékszem az volt a legnagyobb címletük az € előtt). -
horyk
senior tag
Kavics mit tett hogy véglek bannolták
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
buherka
addikt
válasz ngabor2 #2500 üzenetére
Egyik banknak csináltunk hirdetéseket, és mindegyik borítékban volt egy ilyen 54K-s cetli. Hitel ajánlat volt.
Mod...az ilyen pénzekkel inkább azt szokták csinálni, hogy a valutaváltók( pl.arabok), belekeverik az eredeti pénzbe. Aminél ugye számoláskor csak a szélét látod.
Úgy be lehet szopni, mint a huzat.[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
menalcas
őstag
Épp ezt akartam én is nyakatekert keresztkérdésekkel kipuhatolózni, szal tényleg mi volt
albert: teljesen 1et értek veled : "Mindenesetre szánalmas hogy van aki olyan hülye hogy ilyen könnyen átverik."
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
adalbert1
veterán
válasz menalcas #2508 üzenetére
És érted, az a legdurvább hogy akit ilyen könnyű megvezetni is ugyanolyan tagja a társadalomnak mint mások... Ugyanúgy szavazhat, ugyanúgy jogosult az oktatásra (jó ez nem probléma, mert rá is férne ), stb. stb.
buherka : ilyen útszéli araboknál biztos nem váltanék soha pénzt... Van kedve a fenének késsel a hátában hazamenni egy vita után.
-
buherka
addikt
válasz adalbert1 #2509 üzenetére
Nem fognak leszurkálni...de sokan azért mennek hozzájuk valutát váltani, mert jóval olcsóbban adják mint a hivatalos change. Lényeg, hogy kis mennyiségben kell váltani és nem egyedül kell oda menni hozzájuk.
-
buherka
addikt
Na... léptem aludni
-
<NewL>
addikt
Azért csak visszajövök egy kicsit kedves barátaim.
Hálistennek láttam ,kavics postját nemcsodálom ,hogy szivrevettétek!De látom tegnap jól mókáztál ngabor,hogy lelépek egy kicsit a topicból.
Lehet minden esetre a személyes találkozó a legjobb módszer
áááá kavics! mondtam ,hogy B-L-A-C-K -től vedd meg a simkártyát!!!
There's an app for that
-
-
<NewL>
addikt
válasz menalcas #2514 üzenetére
áá köszönöm
addig azért nem nagyon fogok mozgolódni amig sok a moderátor,még bannolnak egy vesszőért is
de kezdem már unni ,hogy mindenütt a világos világon aki kap egy kis hatalmat az azonnal visszaél vele meg fitogtatja!
(általában az olyanok akik az életben ... )SENIOR TAG LETTEM! igen igen igen!
There's an app for that
-
Bordoi
őstag
Semmiképpen nem kellene erőltetned szerintem, hogy kik jöhetnek ide vagy kik nem .
Senki nem élt vissza semmivel, főleg a hatalmával nem. Jogtalanul pedig senkit nem ért semmilyen sérelem azt gondolom.
Van néhány szabály a fórumon, amit regisztráláskor te is elfogadtál, ezeket illik betartani.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
menalcas
őstag
-
<NewL>
addikt
Hát persze ,hogy elfogadtam!
Mint te is ,hogy az ajándék avatart az kapja meg akinek van egy "banmentes2 600 napos őstag rege!És az ,hogy visszaélnek leginkább az új moderátorok a hatalmukkal,én ezt igy látom csak megosztottam a nézetem.
Szoktam nézegetni a moderátoros topicocat,amióta talpon vagytok azóta 5xösére megnőtt a bannok száma,hietetlen.:-OThere's an app for that
-
Bordoi
őstag
Mindkét problémáddal fordulhatsz a jogos modba.
Hiába csinálod itt a hangulatot, engem nem tudsz kikezdeni.
Itt tudsz az aggodalmadnak hangot adni, amennyiben jogosnak tartod.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
menalcas
őstag
Szerintem ez itt most másodlagos , tudja mindenki hol a határ aki nem az büntit kap akinek meg nem tetszik az meg panaszkdhat hogy jogos e, de ez szerintem butaság mert senki nm fog igazat adni neki mert mindeki "fél" a modiktól legalábbiws nem keresi magának a bajt, az meg hogy nyúl véleményt nyílvánott az meg nem zendülés
És köszön a megtisztelő figyelmetAz élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
tomyoy
senior tag
Kellemes reggelt!
kavics
nyiknyiknyiknyik
-
ngabor2
nagyúr
válasz menalcas #2520 üzenetére
a véleménynyilvánítás és a bunkóság között van egy határ. a modoktól sose kellett tartania senkinek, aki normálisan tudott/tud fórumozni. ahol viszont a többszöri rászólás se hat... az eddig is, ezután is következménnyel jár. ennek a leges legutolsó formája a végleges ban, amivel általában nem szívesen élünk. viszont úgy tűnik, hogy mindig van, aki kiharcolja magának.
a moderálás jogosságát ezen a fórumon meg lehet kérdőjelezni, egyes fórumokon nem. ezzel együtt nem sok olyat láttam, hogy jogtalanul lett volna moderálva. volt néhány "lehetett volna másként" dolog, de az nem a moderálás jogosságát, hanem mértékét kérdőjelezte meg (miért 1 nap tempban egy figyelmeztetés helyett?). úgyhogy aki szerint nem jogos a moderálás, jöjjön nyugodtan a jogos modba, azért nem éri sérelem.
viszont aki látta a törölt hsz-okat és ismeri az előéletét, az valszeg megérti és elfogadja a döntést. -
<NewL>
addikt
Kötelező hasznos tagnak lenni a fórumon?
Tudom hol mi van nagyjából a fórumon,szóval nem kell linkelgetni,mert ugyse irok bele.
A múltkori nemjogos moderálást kellett volna belefirkantani a jogos moderálás topicba,amit én meg is jegyeztem.[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Bordoi
őstag
válasz menalcas #2520 üzenetére
Én nem írtam fenyegetésről, csak arra reagáltam, hogy egy nyílt fórumon ne mondja meg, hogy ki hová írogathat.
Miért kellene félni a modiktól? Számtalanszor el lett már ismerve, ha a modik tévedtek.
3222 topik van ahol soha semmilyen baj nincs, még csak véletlenül sem kell benézni, vagy ha benézünk, akkor sincs semmi tennivaló.
Az olyan menő dolog, ha mindenért a modikat hibáztatjuk. Nekünk az a dolgunk, hogy a fórumot megpróbáljuk a megfelelő mederben tartani. Igen jól látod ez nem feltétlenül hálás feladat.<NewL> Nem kötelező hasznos tagnak lenni, viszont a fórummal szemben menni sem kötelező.
[ Szerkesztve ]
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Bordoi
őstag
Nem, én azon "lovagolok", hogy feleslegesen kelted a hangulatot "a majd én keményen megmondom a moderátoroknak" hozzá állásoddal.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Racecam
nagyúr
Szerintem senki nem élt vissza a "hatalmával", már ha ezt annak lehet nevezni. Te is pontosan tudod, hogy egy vesszőért nem banolnak senkit. Annak azért nyomós oka van. Pláne igaz ez akkor, ha olvastad a törölt hozzászólást, meg ugye a másikat előtte. Anélkül, hogy állástfoglalnék, hogy igaza van/volt-e kavicsnak, ilyet nem lehet. Meg van ennek is a módja, hogy a jogosnak tartott reklamálást, normális hangnemben elővezzessétek a megfelelő helyen. Én gondoskodom róla, hogy ugyanilyen normális hangnemben, indulatok nélkül válaszolunk rá. Felesleges a beszólás, azzal még semmi nem lett megoldva, sőt.
(Az "életeben"? Össze sem lehet hasonlítani. )
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
Nem, pont ezt szerettem volna elmondani. Azokra a hsz.-ekre nincs magyarázat, ezeknek nem lehet oka, hogy megszülettek. Születhettek volna normálisan megfogalmazott kérdések, hogy mit és miért? Ezekre lehetett volna válasz, ami még akkor is sokkal jobb elintézési modja a vitának, ha végül nem tudunk közös nevezőre jutni és elfogadni egymás érveit. De rendben, zárjuk le.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
tomyoy
senior tag
én szokásomhoz híven nem bonyolódom bele! egészségetekre-mézes barack fütyülős- cááááá
nyiknyiknyiknyik
-
raskolnikoff
őstag
válasz Racecam #2529 üzenetére
Nem, pont ezt szerettem volna elmondani. Azokra a hsz.-ekre nincs magyarázat, ezeknek nem lehet oka, hogy megszülettek.
Hadd szólnék pár mondatot.
Épp ezeket a sorokat olvastam mikor eszembe jutott hogy eléggé félreérthetőek. Nem is írom le hogy a környéken látható hsz-okból AMÚGY miről szólt az a 2 kavics-hsz. Írtam egy privit Buhernak hogy ennek nem lesz jó vége mert tudom hogy Kavics nem olyan hülye hogy ilyeneket leirjon...Erre írta Buher hogy sajnos már késő kijavítani mert lejárt a mod...[link]azért én csak odaírtam volna hogy annak a témának köze nem volt FN-hez...de ezt észre lehetett volna venni csak a környéken kellett volna körülnézni.
Mindemellett látható hogy aki viszont nem olvassa el a környéket alaposan (ugy értem mi után mi jön, válasz-hsz-ok) az ebből csak azt látja hogy Kavics nyiltan leirja hogy hogy intézné el FN modit ami sztem teljesen őrültség. De tudom az én szavamnak sincs akkora ereje mert már én is meg lettem bélyegezve, szal el se várom hogy Race vagy akárki ezt elhiggye, de én úgy éreztem hogy ezt akkor is le kell írnom mert ez az igazság. (Tudom Race, ne magyarázkodjak. De mivel úgysem lehet mit tenni már érte ezért egyáltalán nem érzem pofátlanságnak hogy leírtam! )
RIP Kavics :S
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
horyk
senior tag
PEASE !
és igaz nem fütyülős, de ágyas barack, egészsége(mre)dre !
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
ngabor2
nagyúr
válasz raskolnikoff #2531 üzenetére
azokban a hsz-okban semmi félreérthető nem volt. se tolerálható. épp emiatt lett törölve, és az írója kitéve.
-
raskolnikoff
őstag
-
<NewL>
addikt
There's an app for that
-
raskolnikoff
őstag
LoL nyúl ( )
ngabor: már megosztották velem hogy mik voltak azok a hszek, én ugye nem látom mert törölve voltak. szal akkor így már értem.
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Szép napot mindenkinek!
Híjnye, késésben vagyok. Rohannom kell, csak beugrottam. Majd este leszek.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
fekeandras
őstag
Na miről maradtam le már megint?!
-
Str8 sk8r
őstag
...te nyúl! miért nem tudsz nyugton maradni?tényleg meg akarod tudni meddig mennek el?kicsivel régebb óta vagyok itt asszem, és talán kicsivel tán többet is láttam...hidd el nem személyeskednek veled, de ha ugrálsz,megunják egyszer...nem kell a feszültség ide az éjszakaiba...van elég gondunk nélküled is...maradj veszteg,és tudd hol a határ...ez csak jó tanács...ha nem veszed jónéven, felőlem kérj egy BAN-t, akár véglegest,csak szolok nem kell a feszültség ide...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
<NewL>
addikt
válasz philoxenia #2539 üzenetére
Az én fajtám volt az msnképe
str8 : én nem leszek nyalógép sose! azt mondok meg irok amit akarok,persze a fórum szabályait betartva.
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
fekeandras
őstag
Visszaolvastam. Sejtem mi lehetett. Erről egy autószerelő tuning guru haverom jut az eszembe aki szerint: "lehet feszegetni a határokat, de az ember csak akkor tudja meg, hogy hol van a határ ha már átlépte azt."
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz fekeandras #2543 üzenetére
Ha már aquaplanning van, mindegy, hogy féket, vagy gázt nyomsz...
-
raskolnikoff
őstag
válasz philoxenia #2542 üzenetére
Mér? Mi való akkor?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz raskolnikoff #2545 üzenetére
Imádkozni?
-
raskolnikoff
őstag
válasz philoxenia #2546 üzenetére
Te ilyen telepatikus sárkány vagy? Vagy mki meghallgat?
-
Str8 sk8r
őstag
válasz philoxenia #2546 üzenetére
...nem akarok kötekedni, de egy nem létező bálványhot fohászkodni, hogy valamit hozzon helyre, amit ember(ek) rontott(ak) el... ...mint feneketlen kútba pénzt dobálni...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
horyk
senior tag
válasz raskolnikoff #2534 üzenetére
C tudtanm én hog ybaj lesz ha nppal alkoholizálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest