Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz D.Bergkamp #7251 üzenetére

    Semmiféle rosszindulat nincsen bennem, csak megjegyeztem hogy neked mindig épp az a szerencsés idő amikor ad valamit, majd próbálod elhitetni hogy minden promo alatt (persze csak ha kapsz valamit) megtaláltad az aranytojást...
    Elmondom neked hogy én 12 órázok...nappal, és éjszaka is. A nap minden pillanatában nyitottam már nem 1 és nem 2 pakkot, és sose adott semmit. Ahogy korábban írtam, egy nagyobb "értékü" nyitásom volt mióta játszom.

    Sok csoportban bent vagyok bámészkodni, és rengeteg ember nyitását látom akik a promo kezdés után 3 perccel már posztoják az aktuális 3milkós nyitást, majd 2 nap múlva jönnek az elkeseredett emberek akik 2 napig folyamatosan csak nyitnak, és nyitnak, mégsem kapnak semmit.
    Megjegyzem TOTY alatt volt olyan hogy szabadnapomon gyakorlatilag egész nap csak nyitottam, SBC, nyitás, SBC nyitás etc etc etc, és nem kaptam semmit. Hol volt a lucky hourom?

    Örülök hogy neked adja, esküszöm nem sajnálom, de látva hogy csak itt, többeknek évek alatt nem adott egy 2M+os játékost, miközben megállás nélkül játszanak mondjuk az elmúlt 6évben, erősen kétlem hogy sose nyitottak bele a lucky órába..
    És azt sem hiszem el hogy te meg mindig pont beletrafálsz.

    Azt sem mondom hogy az EA direkt szopat valakit, egész egyszerüen olyan mérhetetlen kicsi az esély a jó nyitásra hogy csak az igazán szerencséseknek jut belőle.

    Szerintem ez ennyi..se több, se kevesebb!

    [ Szerkesztve ]

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák