Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiralybali

    tag

    Sziasztok!

    Egy új olvasó vételén filózom, mert a meglévő WayteQ FL-60 úgy tűnik nem akar funkcionálni tovább...

    Nos, az elvárások:
    - 1024*768 felbontás
    - háttér világítás
    - sok formátum kezelése (persze Calibre van itthon)
    - hosszú üzemidő (WayteQ barátunk 3 napot bírt, ami nevetséges, heteket bírjon inaktív állapotban)
    - NE kelljen állandóan frissítgetni, patchelni, trükközni, szenvedni!!! Megvétel után mindezek nélkül tudja az alap funkciókat még pár év múlva is, szóval ha gyárilag jól meg van csinálva, az a nyerő...

    Nem kell igazán wifi, majd ráteszem kábellel a gépre, nem kell android sem, mert a WayteQ-ben is azt baszták el és merült 3 nap alatt, nem kell semmi olyan extra, ami nem egy olvasó alap funkcionalitásához tartozik. Persze ha valamit tud, az nem baj, de az ne menjen az alap rendeltetés kárára.

    Évekkel ezelőtt, amikor az elsőt vettem, akkor a PocketBook egy ajánlott típus volt. Most csak ránézve mi van az Edigitalban, pl. ezt láttam: [pocketbook-touch-lux]

    Ajánlgatják még itt ezt is [kobo-aura], de rossz előjel az egyik értékelés a termék alatt, ami gyors merülésre panaszkodik, meg mintha itt is olvastam volna picit visszább, hogy így-úgy kel lfrissítgetni, stb.

    Szóval, ugye a pocketbook megfelel a leírt elvárásoknak?
    Van-e valami negatív tapasztalat, ami miatt mást érdemes választani, és ha igen, miért és mit?

    Ja és még valami, tokot milyet érdemes venni a majd javasolt egységhez? Gondolom a WayteQ tokja (amiben a mágnest fordítgatni kellett...) nem lesz jó.

    Köszi a segítséget

    [ Szerkesztve ]

    Balage

Új hozzászólás Aktív témák