Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    Távon gondolkodom, mivel lesz FS-i6S snap-up-ban, most egy sima i6om van. Racerhez tökéletesen elég lesz, szerintem, viszont kamerás gépre kéni némi többlet tudás. Elvileg ott van benne, csak mégis, ha van lehetőség esetleg jobbra váltani, miért ne?

    Amikre felfigyeltem: bal gimbal állandóan visszatér közép pozícióba. két tekergethető gomb alapban szintén visszatér kezdő közép pozícióba. Elvileg ha kiszedek valami rugót, akkor meg megáll ott, ahol hagytam. NA de láttam közben infót arról, hogy már olyanokat küldenek, amiknél ezek így vannak, (throttle lentről fel és marad ahol hagytad, "potik" szintén maradnak, ahol hagytad) de nem tudom, hogy most ez mindegyikre vonatkozik, vagy sem? A hirdetés tartalma is megzavaró, hisz egyik képen tökéletesen kezdő pozícióban van a gimbal, másikon meg lent van.... Másik: A 10 csatorna: a táv ténylegesen 10 csatornát ad ki, de amivel küldik iA6B receiver, az csak 6ot. PWM-en. De PPM SBUS IBUSon 10et?

    Vagy ne agyaljak ezen a távon, ha már maradok Flyskynál, akkor i10? (Jó lenne egy fajta protokollnál maradni az összes gépen, hogy egy távról is vezérelhessem őket.)

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák