Új hozzászólás Aktív témák

  • -conrad-

    addikt

    válasz Иван #6950 üzenetére

    Ma mentem egy game-t, 2 magyarral és két randommal. Pickeltem shadow shamant, egyik magyar juggert másik shadow demont. Jött 2 orosz, első kipickelt egy OD-t, másik meg egy invokert...
    Volt ward folyamatosan, meg courier, én csináltam 12 killt mert nem nagyon kaptam segítséget, addig az invoker 1 killel meg 8 halállal sidelane-elt úgy, hogy a SD folyamatosan halt mert ment vele segíteni aztán folyton szarban hagyta. OD egyszer jött be segíteni, 1 killje volt összvissz a 40. perc környékén, és nem csinált semmit. Ultival betoltam mindegyik lane-en az első towereket de már az elején látszott, hogy 3v5 nem lehet nyerni.
    2. game, egy ismerőssal capt. draftot toltunk, jött pár ciril betűs név akik - mivel én lettem a capt. nem ők - már a pick alatt leaveltek.
    Nem volt fenn elég ismerős 5 fős partyhoz így ki is léptem.

    Mondhatsz bármit, nagy kalap szar lett a dota mióta nem beta, és 80%-ban a retardált oroszok tehetnek róla akkor is, ha te szerelmes vagy az orosz dolgokba.
    Nem tudnak játszani, leszarnak mindent, nem képesek még angolul sem megszólalni, akkor is a ciril faszságukat írják ha egyedül vannak 9 angolul beszélővel egy játékban. Ott az orosz szerver, takarodjanak oda és boldogítsák egymást.
    Mivel utálják a saját fajtájukat átjönnek ide de itt sem tudnak normálisan viselkedni és bomlasztják a közösséget.

Új hozzászólás Aktív témák