Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz twine #1017 üzenetére

    Persze egyetértek veled. Van olyan aki megtehetné de mégis inkább egy Spark-ot vesz mert kis kompakt gép, bárhova magával tudja vinni, méretéhez képest nagy tudása van neki, illetve ugye ő merev vázas szóval ettől nem kell tartani.
    Amúgy mióta megjelent az Air meg Pro bújom a fórumokat de nem nagyon találkoztam olyan problémával ami abból adódott volna hogy egyszer csak becsukódik az egyik kar. Nyilván ha nekimegyek valaminek akkor be fog, de az már nem a drón hibája hanem az enyém.

    (#1024) Geller72

    Tök igazad van, hatótáv terén jelenleg Ocusync a jövő nem pedig a wifi. Ugyanúgy egyetértek abban hogy nagyobb szélben a súly miatt a Phantom sokkal jobban irányítható. De az számomra akkor is nagyon durva hogy egy akku 55-60k hozzá. Lehet itt vitázni hogy a gép árához képest nem akkora összeg, de ha sokat repülsz, és még kell venned 3-4 akkut akkor igenis sok.
    Akinek a pénz nem számít azt nyilván nem érdekli hogy 1 akku mennyi hozzá, én szimplán azt próbáltam kifejteni hogy nagyon sokan nem azért vesznek Spark meg Air-t mert az jobb, hanem szimplán az a "megfizethetőbb"!

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák