-
IT café
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
Na jó, ha a Digitől tényleg olvassák a fórumot akkor legyenek szívesek csináljanak valamit mert a mobilnet teljesen kakukk, már egy egyszerű keresés sem megy.
-
Gézengúz
addikt
Akinek hozzám hasonlóan elég a tizenpár GB net annak egy alternatíva.
-
Gézengúz
addikt
válasz kentucky #7284 üzenetére
Csak netkártyát kérek. Diginél is csak az volt. 2kártyás teló szerintem évek óta alap. Vissza is hívtak, jön mailen a szerződés, illetve postán a sim. Ugyanúgy Telenor hálón megy, akinek eddig jó volt a térerő, annak ezután sem lesz gondja ha erre vált.
Ameddig nincs Digi mobil addig ez mindenképp jó lesz, kicsit öntökönszúrásnak érzem a Digi részéről a korlátlanság megszűntét addig amíg nincs saját mobilnetjük.
Nem tudom ebből mi az igazság..
"A Digi volt oly kedves és felnyomta a Telenort a GVH-nál, hogy olcsóbban adja a netet a flottáknak, mint neki. A Telenor kénytelen volt megszüntetni"
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Ma visszavittem a simet, időarányosan jóvá írták az ehavi összeget is, hiába, hogy leforgalmaztam az egész keretet.
Mobilt kérdeztem, nem tudnak semmit.
-
Gézengúz
addikt
1. Nincs
2. Még nem kaptam de gondolom. Tegnap óta használom.
3. Utalással lesz fizetés gondolom, hol itt a probléma? Mondjuk Nekem csak 0.3% az utalás. Utalási költséggel van problémád?
4. Nincs
5. Teloban alapból online volt, azzal nem ment, így átírtam net-re[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Nem csodálkoznék, ha pár év múlva kiderülne egy kis kartellezés a meglévők közt.
Annak idején a memória kapcsán is kiderült, nem olyan rég itt volt ez.
[link][ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
válasz lionshamlet #7448 üzenetére
Amikor visszaviszed a kártyát úgy kalkulálj, hogy időalapú az elszámolás, szóval, ha visszaviszed 5-én, de ki van fizetve 31-ig akkor időarányosan visszajár a befizetett összeg. Még akkor is ha, leforgalmaztál mindent a kártyáról. Lehet ezen csak én lepődtem meg.
-
Gézengúz
addikt
Voltmár? Úgy látom nem.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Akik jelenleg is tesztelik a hálózatot szivárogtathatnának némi infót a használhatóságról.
-
Gézengúz
addikt
Hatvanban nincs sim, menjek Gyöngyösre, köszi, Gyöngyösön valaki vett már át?
-
Gézengúz
addikt
válasz fornettisuti #10125 üzenetére
-
Gézengúz
addikt
Történt valami érdemleges az előző 200 hsz-ban? Nem győzöm már követni.
-
Gézengúz
addikt
Az elmúlt 300 hsz.-ban volt valami lényeges információ, vagy csak a nem megy az internet, mert hülye voltam elolvasni az öszefoglalót, írd át az APN-t internetre és jó lesz? Már kicsit az agyamra megy. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Utolsó 300-at összefoglalná valaki?
Köszönöm.
-
-
Gézengúz
addikt
válasz Thunderzolee #19838 üzenetére
összefoglaló
-
Gézengúz
addikt
válasz fornettisuti #20142 üzenetére
Teljesen jó.👍
-
Gézengúz
addikt
Ja, legomboltak Rólam egy Domino kártya árát, de hidd el, amikor 3-szor jön sms, a kártyahordozás sikertelenségéről, akkor kifizeted. Így 3 nap alatt megvolt. Nincs benne a rendszerükben a blue-rol váltás lehetősége. A T-t meg hiába jelöltük be, hiába a leányvállalatuk a blue, nem számított.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gézengúz
addikt
Sziasztok!
Az E3276 Huawei 4G modem csak nekem nem megy androiddal, vagy tényleg nem képes kapcsolatot teremteni?
Telekomos de független, pc-n, APN beírása után, egyből ment. Természetesen Digi simmel!
Ha nem megy akkor esetleg érdekel valakit?
-
Gézengúz
addikt
válasz rothfb #25509 üzenetére
Én nem igazán tapasztalok semmi problémát, pedig már több mint egy éve áthordoztam ide a számomat és csak ez van. Nyilván vannak helyek ahol nincs térerő, de ha 2-szer ilyen rossz lenne, akkor is ezt használnám, elvből nem fizetnék a hiénáknak többet.
Mindenkinek ezt kellene tenni, egyből volna árcsökkentés, de amíg használják az emberek és megfizetik addig nem lesz változás, ezt kéne az embereknek megérteni. -
Gézengúz
addikt
Lehet ezt kellene itthon a Diginek is csinálnia.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest