- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Windows 10
- Linux kezdőknek
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pierre75
senior tag
Vista alatt a hálózatkezelés: Digi-féle változó ip-jű net-em van, a hálózatkezelés finomhangolásában tudna vki tanácsot, leírást adni? A rendszer már rég felállt, amikor a hálózatkeresés még vagy fél percet gondolkozik, servert keresve.
Előre is köszi! -
Pierre75
senior tag
Hogyan tudom a Fiberhome router-nek átállítani a wifi SSID Name-et és WPA passphrase-t? Megtaláltam a Digi settings/wifi/advanced résznél a beállítást, de az csak a gyári nevet és jelszavat fogadja el?
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Pierre75
senior tag
válasz Pierre75 #75310 üzenetére
Tegnap kötötték át 1000-re a korábbiról. (A jelszó mizériám magamnak csináltam, azt megoldottam.) Viszont a Fiberhome router érdekes jószág. Megasync letöltésben ethernet 24MB/s, viszont a wifi 5,8mb/s körül kínlódik, míg 2 napja a korábbi alapcsomag még a wifi 9,8-10mb/s-ot tudott a 12 éves saját router-rel.
ethernet:
wifi:
Mit tanácsoltok?(Ez ilyen vagy a router hibás? A korábbi tp link router-hez képest jóval lassabban csatlakozik.)
[ Szerkesztve ]
-
Pierre75
senior tag
válasz sfdrakex #75340 üzenetére
Leírtam, hogy a digi-féle Fiberhome-mal van gondom, amit tegnap telepítettek, a mérések is azzal történetek.
Azzal szemben hoztam fel példaként a korábbi 12 éves routerem, amivel még 2 napja a lassabb hálózaton majd 2x gyorsabb letöltést értem le, mint az 1000-esen a digi saját router-ével. Ugyanolyan távra (50 cm) ugyanazzal az eszközzel végezve a méréseket.
Erre vonatkozott a kérdésem: ez normális lenne (nem hiszem) vagy a router hibás? A beállításokat nem piszkáltam (nem is nagyon van mit), csak jelszót cseréltem. Így néz ki:[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD Ryzen 7 9800X3D masina
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest