- Crypto Trade
- Milyen routert?
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Windows 7
- Hálózati / IP kamera
- Sweet.tv - internetes TV
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OpenMediaVault
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Es ez is battery drain hibas lesz...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Kasya
nagyúr
Azért az okozott kárért kijárna nekik egy nagy büntetés...
-
Predatorr
őstag
20-ért vettem LDAC-os Ryörűenedmi Buds 5 Pro-t, gyönyörűen szól, hangképezni sem kell. Sony matricáért fizetni egy 6000Ft-os fülesért, hát...
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
szami777
addikt
3 sony fülest használok, egyedül a wf1000xm4 halt meg, de az gyári hibás volt, kb vártam, mikor hal meg az aksija
Egyébként a teszt nagyon jól leírja, hogy a mi a legjobb a sony fülesekben.(szerintem)
A nem túltolt, tiszta hangzás. Aki ezt preferálja, az nehezen tud csalódni szerintem bármelyiket is választja. Baromi kevés füles tudja ezt, majdnem mind basszus orientált.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
nikilauda
senior tag
A cikkben említett CN700 30 ezer körül nem éri meg jobban?
-
23.000 forint és csak kölcsön adta a Sony? Hát, ez nem valami szép tőle.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Predatorr
őstag
Hát aki azért fizet, hogy még nyalóka sincs (ezzel adva egy nagy pofont a beszélgetési minőségnek és a zajszűrésnek)... Amúgy remekül állítható minden azon a pici nyalókán a Redmi-n, a Hayloué sokkal hosszabbak.
szami777: A Redmi (5 Pro) pont tudja, a Haylou Moripods szintén, de még az ehhez a Sonyhoz hasonlóan gagyi X1 Pro-n is alig kellett állítani, pedig nagyon érzékeny füleim vannak.
janeszgol: Jó az. Az elején valamiért néha finoman belecicergett zajszűrős módba, de azóta soha.
-
Garzonrobot
kezdő
Mit ad isten pont ezeket a fuleseket akartam megírni a Jézuskának a kis zenekocka is jól teljesít otthon, a Sony hangzása meg amúgy is közel van az ízlésemhez.
Köszi a tesztet!
-
-
saca23
aktív tag
Ezt csak alátámasztani tudom , telefonálásra alkalmatlan , azt hiszik , hogy valami tescos fülesen keresztül beszélek. Telefonálásra ilyen alkalmatlan fülesen zajosabb környezetben még nem volt. Fél éve van meg ,de utálom e miatt . A tízezres honor fülesem sem volt ilyen gyenge. Zene hallgatásra jó és kb ennyi.
-
Dilikutya
félisten
Én szerettem az elődjét. Telefonálni nem túl jó, tényleg csak csöndes környezetben, de zenére nekem bevált, arra is vettem. Jöhet is az utódja, mert a C500-nak kicsúszott a tokja a zsebemből egy buszon. Évente kb. 1-2 napot megyek busszal dolgozni, amíg a kocsi olajcserén vagy műszakin van.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Victorio
aktív tag
A promóciós anyagban az szerepelt, hogy a C510 direkt kis fülhöz lett tervezve.
Ez mennyire igaz?
Most egy Jabra Elite Active 65t van, de kényelmetlenül nagy, nyomja a fülem. Valami kisebbet keresek helyette.Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
Szena67
tag
válasz TechMagneTic #17 üzenetére
Legalább volt kibe belekötnöd ma is. Már megérte felkelned.
-
Szena67
tag
Soha nagyobb örömöt az életben mint, hogy valakibe korán reggel beleszállhass. Biztos csak ettől érzed magad valakinek. Szivaccsal is próbáltam az airpod-ot - sőt javítottam is -, amivel azért egy jó driver hangja megmutatkozna. De nekem ez ennyit nem ér. Piece
-
Kbali
nagyúr
válasz Dilikutya #15 üzenetére
Nálunk a családban 3 pár van, külön-külön vettük őket, egyik sem kísérelt még meg elhalálozni. Ha tudjuk, hogy mik a korlátai, akkor nem lesz meglepetés mondjuk a sok háttérzaj beengedése telefonálás közben.
Mondjuk pont most láttam talán MM-ben akcióban 30e alatt a 700-ast, annyit megér az árkülönbözet. A vicc, hogy én pl. a sajátomat a Telekomnál vettem listaáron 15e Ft-ért.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Melyikét? Én a Redmi hangerejét felére kellett, levegyem, olyan tisztán és erősen szól telefonálás közben.
heliXP: Hol is állítottam ilyet? Egyszerű tény, hogy a szárra rakott zajszűrő/mikrofon jobb beszélgetési minőséget ad, egyszerűen azért, mert nem akadályozza a füled a hanghullámokat.
-
jaszy91
aktív tag
válasz TechMagneTic #20 üzenetére
#Szena67
Sziasztok!Nekem van egy Sony WF-SP900 és egy AirPods 3 is.
Sony
Nagyot csalódtam benne, még anno 90k-ért vettük. Papíron elvileg a top kategóriában lenne vagy volt anno. Hát szép szavakkal nem tudok róla beszélni, mekkora egy fos, mind hangzásban, mind minőségben. Olyan érzése van az embernek, mint mikor a MediaMarktban vásárol egy 5.000 Ft-os TDK fülest, csak ott elfogadja, hogy ez ilyen.AirPods 3
65k volt, csak hogy legyen árban hova tenni a Sony-hoz. Mérföldekkel szebben szól, és minőségben is sokkal jobb. Hiába nyitott füles, a Sony sehol nincs.AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
-
Predatorr
őstag
Nekem a Redmi bejött. Cseréltem telefont, a Honorban még minőségi LDAC mód is van (vagy optimalizált), nem mint a Samsungban, és hallhatóan jobb a minősége azzal, pedig már az LDAC önmagában is nagy előrelépés volt az SBC/AAC-hez képest (AptX-hez kisebb). Egy LDAC Sony füles árából kifizettem a csúcstelefon 1/3-át.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Ütésálló iPhone Clear Case tok több modellre + Ajándék 9D üvegfólia
- Samsung Galaxy S24+ eredeti tok, szilikon
- Samsung EP-P2400 vezeték nélküli wireless töltőpad töltőfej nélkül új BONTATLAN
- Samsung Galaxy SmartTag2 (fehér színű, bontatlan csomagolásban)
- ESR Apple iPad Pro 11" védőtok Rebound Apple Pencil tartóval (2023 / 2022 / 2021 / 2020)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest