-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZüD
tag
Sziasztok.
Van egy problémám tegnap óta. Történt ugyanis, hogy elment az adás (XIX.ker).
Az internet nem. Így csekkoltam a honlapjukat, majd mikor láttam, hogy nincs bejelentve semmi hiba betelefonáltam az üf. szolgálatra, hogy jelezzem.Erre jött a tanács, hogy állítsam gyári beállításokra. Megtörtént, új csatornakeresés és boldogság mert újra lett adás.
Azóta viszont van egy olyan baj, hogy a hang fogja magát és el kezd "remegni". Ujrainditás után jól működik.
Szerintetek mi a pöcs lehet? A hangbeállításnál van egy olyan, hogy Lip-Sync ez 0 ms-re van állítva.
Humax digi+ HC HD vevőm van.
Köszi előre is, ha valaki hozzá tud tenni
-
ZüD
tag
válasz Flashget #23956 üzenetére
És Wattnak...
Van egy technikai bibi és "a kilincset adják egymásnak" a digis szakemberek a napokban (Még mindig nem oldódott meg a hiba amúgy)
Az egyikkel diskuráltam, ő említette, hogy a technikájuk már rendelkezésre áll és jobban kihasználja, spórol a sávszélességgel a T-s megoldáshoz képest. Most optimalizálják.
Amúgy igen, azt is mondta, hogy nagyon sok bekötésük van és szét vannak hullva, mert a hálózat karbantartásokat is ugyanők végzik.
Gondolom a technológiai fejlesztés más kassza
Ja amúgy itt írom le, végül is csak egy vélemény a digis topikba, hogy mindettől függetlenül, EDDIG nagyon korrektek és a hiba bejelentése óta jönnek mennek, hozzák viszik, hívnak, hogy rajta vannak az ügyön. Szl meg vagyok elégedve, bár mint fentebb írtam még nem oldódott meg a gondom.
-
-
ZüD
tag
válasz Benzoldog #24041 üzenetére
nálunk kispesten 70-75% körül van a jelerőség... Erre mikor megkérdeztem a szerelőt azt mondta rég baj lenne ha 100% lenne mert az már sok és szétesne a kép és hasonló szörnyűségek lennének... Véleménye szerint a 50-80ig a megfelelő. (Erre nem vennék mérget mondjuk )
Most gyorsan lecsekkoltam és 46% aSuperTV2HDn, ha átkapcsolok, pl. a Digifilmen 56%. Viasat 59%...
Bár hozzá tartozik, hogy nálam, most vannak bajok a szolgáltatással
[ Szerkesztve ]
-
ZüD
tag
Este indul a VIVA és az MTV Europe. Kábelen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
- Samsung SP-LFF3 - Hordozható Smart projektor - WiFi - Multi Bluetooth - HDR & HLG
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- Gamer PC , i5 13400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest