-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
válasz unravel #30124 üzenetére
Nem veszem magamra de miért hozzám írod?
Én a büdös életben nem hiányoltam ezeket a csatornákat. De szívesen veszek minden új csatornát, legfeljebb valamelyik hátrébb kerül a listán. Sőt, az RTL Klub HD-nak meg kifejezetten örülök, mert a párom igen sokat lóg rajta aminek akaratlanul részese vagyok én is. Csak hát nálunk egyenlőre befoghatatlan.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
törölt tag
válasz unravel #30132 üzenetére
Van benne igazság, de azért a technológiai fejlődés adta lehetőségeket vétek nem kihasználni.
A régi fekete-fehér Chaplin filmeket az amerikaiak felújították digitalizálták és kockánként kijavították. Ég és föld a különbség a régi kópiák és a digitalizált változat közt mozi élményben is - legalább is számomra élmény volt pl. a Diktátor-t penge élesben megnézni - bár a tartalom teljesen azonos.
... de, pl. a magyar Lúdas Matyi c. film (Soós Imre főszereplésével) is élményszerűbb felújítva és HD-n nézve, mint amikor a CRT TV-n csak életlen alakok mozogtak a képernyőn.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz unravel #30136 üzenetére
Is-is. Minden képkockával egyedileg foglalkoznak. (Ezért is tart iszonyat sokáig a felújítás.) Van rá célszoftver, hasonló, mint a Photoshop, de sokszor kézzel is színezni/javítani kell pl. olyan filmhibák/karcok esetén, amit az automata algoritmusok nem tudnak lekezelni.
Nálunk a Magyar Nemzeti Filmarchívum végzi ezt a munkát. Amit eddig felújítotak az nagyon klassz lett. Szerintem náluk érdeklődj, ha érdekel a dolog. Ha mázlid van talán még még is mutatják, hogyan csinálják.
-
Watt25
veterán
válasz unravel #30402 üzenetére
Azért a 10-es skálán 9.9-et adni nagyon túlzás. Én 2 évig MindigTV-t használtam és egyetlen váratlan kiesés sem volt azalatt. Pát hónapja van Aktiv1 előfizum és már voltak vele problémák. (És tudhatóan úgy, hogy nem amiatt, mert Aktiv1 előfizető vagyok, hanem a Digi sara volt.) Szóval mondjuk én 7-et adnék neki 10-ből. És emellett hülyének néznek minket, mert pl. nem ismerik be, hogy rossz a Minimax képaránya. Márpedig rossz.
A képminőség, kódolatlanság, ár viszont kárpótol mindenért.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Flashget
félisten
válasz unravel #30402 üzenetére
10-es skálán most 1-t kap tőlem a digi.
nem voltam itthon, de elmondások alapján de. 10:00 körül ment el az áram, kb. 11-re értem haza még mindig nem volt és kb. 1/2 12 körül jött meg., Elműs diszpécser "nagy területi hiba"-ról beszélt amit már javítottak. No mindegy és a szokásos dolog áramszünetet követően nincs net sem telefon csak tv. Addig amíg a központból nem jönnek ki és kézzel újra nem indítják az eszközöket. Mindez csak az olcsóság jegyében van.
Mostanra lett net. Máskor szombat este ment el az áram úgy 1 órára és csak hétfőn délelőtt lett net..[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
dethroner
veterán
válasz unravel #30520 üzenetére
Nem volt kérdés a részükről hogy milyen eszközön akarom. A lényeg hogy nem az övék és így nem foglalkoznak vele. Pedig az adásban van a hiba szerintem, és így az ő gondjuk kéne hogy legyen.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz unravel #30536 üzenetére
A tőlük bérelt CI+ kártya is az övék, vagy nem? Az is digitális adáshoz van, ugye? Ha analóg adást néznék minek bérelnék kártyát? Ha bérbe adják a kártyát, akkor ismerjék el hogy digitális adást nézek és arra fizetek elő.
Amúgy meg a user error-t kizárnám, mert csak 1db csatorna rossz.Ma bementem, boxot hoztam, hiba fennáll. Hamarosan hibát jelentek.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
veterán
-
nagyúr
-
Bogyi007
veterán
válasz unravel #31059 üzenetére
Elég rendesen megy a sírás a facebookon - nekem ez fura is. nem volt ez olyan fontos csatorna (számomra konkrétan pocsék és fölösleges) hogy ekkora sírás-rívás legyen miatta.
De ez egyfajta népkritika is sajnos, a facebookozás megy ezerrel, de hogy pl a digi.hu oldalt bizonyos időközönte meglátogassák az emberek az már sajna nem megy nekik.....
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
hb000
aktív tag
válasz unravel #31088 üzenetére
Kint volt, de hogyan...
Szerintem is tök jogos a sírás. Oké, a universal nem egy csúcs csatorna, de nem is a futottak még kategória.
Ezt írja a digis akárki a facebookon: "A módosítást már 30 nappal ezelőtt jeleztük a szokásos és megkövetelt módokon: országos napilapban, valamint a weboldalunkon is."
Eddig a változások között felsorolták, hogy milyen csatornák kerültek ki és esetleg milyen új csatornák kerültek be. Mostmár ez nincs, csak annyi, hogy a csatornakiosztás módosul.
Tehát a weboldalon közlés annyit jelent, hogy ha valaki végigböngészte a csatornalistát olyan szemmel, hogy vajon a universal benne van-e, na akkor rájöhetett.
Az országos napilapra kívánicsi lennék, nyilván apróhirdetésben két sor, hogy változik a csatornalista és ennyi.
Engem sem érdekel a universal, de az egész kommunikáció tök egyértelműen arra ment rá, hogy csak az utolsó pillanatban derüljön ki, és akkor le lehessen írni, hogy "dehát mi már egy hónapja ezt harsogjuk". Nagyon ócska húzás volt ez, a pökhendi stílusuk pedig hab a tortán. -
Watt25
veterán
-
Trianta
tag
válasz unravel #31172 üzenetére
Amit belinkeltél, az nem pont az ami nekem van, az enyém ilyen: http://www.edigital.hu/LED-televizio/Orion-T32-D-LED-Televizio-p324096.html
De valószínűleg tényleg nincs benne DVB-C.
Amikor megvettem, próbáltam szobaantennával befogni MindigTV digitális csatiornáit, de azok közül sem talált egyet sem. (Bp)Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128 SD
-
zsolt501
nagyúr
válasz unravel #31303 üzenetére
Nyelv tanulás miatt pár ismerősöm is nézte ezeket a német adókat, őket is érintette a dolog.
A CCTV-t bezzeg bent hagyták.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Flashget
félisten
válasz unravel #31338 üzenetére
Már tegnap..azt hittem már megjelent az első fecske a 3-ból.
Anyám most hívott, hogy "már megint mit csinálnak nálatok, hogy eltűnt ez meg az" csak nyugi szokásos év végi banzájt, januárra halasztották.."ja jó akkor semmi".
Aktív-I a szolgáltatója full digis műsorral.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest