-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
allfinanz
senior tag
válasz Flashget #40511 üzenetére
gondolom az M5 tartalek toltelek csatorna lesz. ha epp 2 meccs lesz, akkor az egyiket az M4-en, a masikat az M5-on adjak majd. meg talan a parlamenti kozvetitesek is ezen mennek majd. vagy a forma 1-et, ha kozben vmi fontosabb lesz az M4-en, stb.
maradek idoben iskolatv, dokumentumfilmek, stb. sztem igy tervezik.
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
Freezee
senior tag
válasz Flashget #40524 üzenetére
16. kerületben lakom.
2 hónapja köttetem be, és eddig mentek, majd kb 3 naponta 1 csatorna eltűnik. Kezdődött a viasat3 -mal, majd tv2, majd digisport és így tovább.
Optikaival jön be a házba , Huawei routerbe.
Kábellel ránézésre minden rendben a többi csatorna jön. Jelerősség 90-97 között mozog. Ahol bejön a csatorna ott a jelminőség 80-90közötti. Elosztó nincs csak 1 darab kábellel jön be a Boxba majd onnan a TV-be.
CSatolok pár képet tegnapról:RTL klub HD Digitális csatornán
Film+ HD ahol van adás és látszik a S.boxon hogy maximumból 1-1 csíkkal van kevesebb a jelerősségből és a jelminőségből.
-
zsolt501
nagyúr
válasz Flashget #40594 üzenetére
Őszintén szólva örülök is meg nem is, örülök mert fejlődik a technika, és ehhez a hálózatot is javítani kell.
Nem örülök, mert a 4K jelenleg nem túl kifizetődő befektetés hálózat szempontjából sem, mondjuk ez kevésbé problémás mint a 3D volt annak idején ami utánna szépen el is laposodott és már egyre több készülékből kerül ki.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz Flashget #40632 üzenetére
Foci miatt nekem egy szolgáltató se akarjon díjat emelni, tudom ezzel a véleményemmel sok foci rajongót magamra haragítok, de számomra nem éri meg még a két nagy kereskedelmi csatorna sem.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
veterán
-
unravel
őstag
válasz Flashget #40655 üzenetére
Pár hónapja kérdeztem a mobilszolgáltatómat hogy tervben van-e kedvező, korlátlan mobilinternet bevezetése. Kaptam egy linket a csomagokról (lol) és hogy mit csináljak ha esetleg elfogy az 1GB keret.
Ismerem a csomagokat, pont azért érdeklődtem mert k*rvadrága.Szóval én is nagyon várom a korlátlan Digimobilt, hogy ne kelljen figyelgetni, hogy áll az adatmennyiség.
¯\_(ツ)_/¯
-
veterán
válasz Flashget #40664 üzenetére
Igen, csak a Tarrnál van HD-ben.
Ahogy nézem, nem a legrosszabb azért az SD minősége sem (legalábbis a Tarrnál), de azért a HD az HD. A UPC meg valami HD undorral küzdhet, egyszerűen nem értem őket.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
dethroner
veterán
válasz Flashget #40724 üzenetére
Miért kapnának? Működési költség növekedése, bizonyíthatóan.
Ki mondta egy szóval is hogy átmennék másik szolgáltatóhoz? Földi antenna be a tévébe arra az esetre ha néha nagy vezérünk ténykedésére lennék kíváncsi, minden másra ott a torrent és a sport stream.[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
trec12
addikt
válasz Flashget #40727 üzenetére
Szerintem lehetne ezt csűrni-csavarni meg jogászkodni de valóban akkor lesz korrekt egy szolgáltató ha simán kiengedi az ügyfelet.
Lehet sok előfizetőt fog szerezni a Mindig Tv és a Mindig Tv Extra. Lehet ez a cél vagy ez csak "véletlen" hozadéka az egész történetnek....?[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz Flashget #40729 üzenetére
Hát ezért írtam, hogy kezdődik a hacacáré. Mert visszamenőleg tényleg érdekes lesz ehhez az NMHH-nak is kell legyen egy-két szava. Kíváncsi leszek! Mert ha kéri visszamenőleg akkor szorozd ki micsoda pénz az pl. több százezer előfizetőre és több hónapra vetítve. Ezt kellene lenyelni a szolgáltatónak...? Mert szerintem nagyon nem akarja majd...
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz Flashget #40765 üzenetére
Gondolom a roaming eltörlésére gondolsz. Nem ismerjük a szabályozást ez ügyben ill. én nem ismerem, hogy ez működhet-e, hogy pl. román SIM-eket ad egy hazai szolgáltató? Egyesek szerint igen, mások szerint meg nem. Ellenben a Telekom ez év végére, jövő év elejére számít arra, hogy elindul a Digi. Akkor viszont teljesen más a helyzet. Ők mégis csak jobban rálátnak a piacra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Flashget #40787 üzenetére
A Pro4 már átalakult mozi+nak hívják. Amúgy nekem mind1, nincs spiller tv-m, lehet nem is lesz amúgy sem rajtam múlik
" hiú ábránd volt azt várni hogy ezekért a csatornákért nyakra-főre fogják otthagyni az előfizetők a korábbi szolgáltatójukat,"
Nem tudom, de más szolgáltatónál is van digi nálunk pl 3 is már. (igaz ez nem országos társaság) Csak tudnám minek Van vagy 5 biztos, ha nem 6. Az f1 meg hasonlók meg kb sosem mentek ezeken.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Flashget #40842 üzenetére
á így már értem...
Amúgy nem hallottam róla, hogy más társaságnál havonta változzanak dolgok. néhány havonta negyed évezte az más. De havonta, a furcsa... de így értem.. bár így is furcsának tűnik, de érthető végül is akkor
Nem tévesztettem topicot, de mivel téma volt gondoltam belinkelem, ha baj jövőben nem fogom
UPC-s én sem lennék, nem szimpatikus vmiért... de volt ott egy másik link is, nem csak upc, de lehet elkerülte a figyelmedet...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Flashget #40860 üzenetére
Mondom, hogy értem, de más szolgáltatók, tudják idejében jelezni. Nincs ilyen rendszer, ezért szokatlan.
" ezzel megsértve saját Általános Szerződési Feltételeit "
Amúgy meg teljesen jogos.Meg azért szerintem a felhasználóknak is kissé kényelmetlen állandóan kérdezgetni, nézegetni. De ez is egy megoldás, függetlenül attól, hogy furcsának, szokatlannak találom, szubjektív módon.
Amúgy a sportm él és virul most néztem a tv-ben épp hírek mentek, stb, szóval nem csak epg van, hanem adás is. Ergo lehet csak a digi vette ki a csatornát. - ezt is csak azért mondom, mert téma volt.
[ Szerkesztve ]
-
Zoshi85
aktív tag
válasz Flashget #40890 üzenetére
100/50 van az ne változzon nekem.. Amióta Digi net van Atom stabil D Kis esés se volt
Amugy nem az áttérésre irtam, hanem azt hogy kézzelfogható tájékoztatók egyáltalán nem jönnek, csak a neten tudsz meg mindent. Ami nem lenne rossz másokra nézve.. Nekünk mindegy mer itt élünk, megtudunk mindent
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
br.rak
őstag
válasz Flashget #40890 üzenetére
Nem valószínű, bár tény, hogy innentől a höriTv bármit megvehet, a pénz nem akadály. PL volt az első nagy hal, utána F1/NFL/LaLiga a valószínű sorrend. A BL-ből vissza van két idény, így az biztonságban van a sportTV-nél.
NB1 és válogatott mérkőzésekre nem fog licitálni, a francia/olasz bajnokság és az EL annyira nem mainstream, így azt sem hiszem, hogy a célkeresztbe kerülne.
A Bundesligára meg hosszútávú szerződése van majd egész Európára a Discovery csoportnak.
Olimpia/EB/VB megint tabu.
Kézi/Jégkorong: jó kérdés, ha lesz magyar érdekeltség, akkor akár erre is rámozdulhatnak.
-
br.rak
őstag
válasz Flashget #40893 üzenetére
Hétvégénként simán jó lehet a 3 sportadó, kényelmesen elférnek a foci ill az egyéb jogok, nem kell anyázni, hogy mit miért adnak felvételről. És nem hiszem, hogy túl sokba kerülne fenntartani.
Hétköznap ( különösen BL kedd-szerda) persze sivárság lesz nagy valószínűséggel.
-
br.rak
őstag
válasz Flashget #40897 üzenetére
Magyarotszágról beszélünk, itt mindenre és annak ellenkezőjére is volt már példa...
A SK alól "kivonult" az RTl, ott nem csoda az agónia.
Itt a digi totális leépülése kell, hogy megtörténjen, abban az esetben viszont minden menni fog, nem csak a sportcsatorna.Igazából csak a spilerTV, aki nagyon "éhes", mert villantani kell. A többiek jól megvannak.
Az új BL alku sem volt nagy biznisz, úgy, hogy minden nap az M4 választ, a döntőt talán nem is adta a SportTV"nívós" /mainstream tartalom már nincs a diginél, ami veszélyben lenne.
A kismillió ismétlő adó is elfér, ezen én nem aggódnék.
-
br.rak
őstag
válasz Flashget #40899 üzenetére
Én értem, hogy külön "cég" a kettő, gondolom ennek is adózási okai vannak, de a stratégia döntések egy kézben vannak.
Közvetlenül eddig sem hozta a bevételt, mert ahova el volt adva, az áttétlesen digis cég volt. ( döntő többségben) Reklám sem nagyon volt rajta ami nem saját, vagy bartel volt (tv2)
Persze fent hozhatnak olyan döntést, hogy a jelen helyzetben nem kell semmilyen saját csatorna, csak nem tudom, hogy a brand szempontjából ez akár középtávon kifizetődő-e ....
-
jaroslav
aktív tag
válasz Flashget #40903 üzenetére
Én tökéletesen értem azt is amit olvasok, és azt is amit írok
De, te vajon pontosan érted amit olvasol?
Bár nem vagyok nyelvész (nem mintha lényeges lenne, matematikus, villamosmérnök vagyok), de életemben belefutottam már néhány szövegértelmezési feladatba, és tényleg nagyon jó vagyok benne.
Szívesen segítek neked is.
Azt írta több fórumtárs, hogy attól még a Digi nincs bajban, hogy a DS elvesztett több fontos közvetítési jogot.
Erre én az alábbit válaszoltam:
"Szerintem se kell aggódni a Digi miatt, attól, hogy a Digisport nehéz helyzetbe kerül/kerülhet."
A fentiek azt jelentik, hogy a fórumtársak azt gondolják, hogy a Digi nincs bajban, és én magam is azt gondolom, hogy a Digi nincs bajban.
Senki nem beszélt arról, hogy a Digi bajban lenne, sem én, sem a fórumtársak
Persze ha azt írtam volna, hogy:
"Szerintem viszont nem kell aggódni, a Digi miatt, attól, hogy a Digisport nehéz helyzetbe kerül/kerülhet."Akkor lenne értelme annak, amit írtál. Így viszont nincs
Remélem tudtam segíteni, és mindkettőnk megelégedésére sikerült tisztázni ezt a kis szövegértelmezési félreértésedet!
Nagyon bízom benne, hogy nem bántottalak meg!
Üdv!
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.
-
allfinanz
senior tag
válasz Flashget #40917 üzenetére
Mar erdeklodtem utana mar fel eve.
Gajda meg a Digi is azt mondta, h technikai problemak vannak...
Ja, kerem VHS-t ne kossenek digitalis rendszerre...Erdekes, hogy a Hello Digital Budapest (leanykori neven AM-Mikro) DVB-C rendszeren sugaroz. Ennyi erovel a MindigTV is mehetne igy. Akkor nem kellene szorakozni a formatumokkal.
[ Szerkesztve ]
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
dethroner
veterán
válasz Flashget #40929 üzenetére
Hát ha kell a pénz a retek meg a blankolt pöcsű tévéjére, akkor könnyen lehet megválnak tőlük. De szerintem akkor a telefon után visszadobom a tévé előfizetést is. Mi a lószar néznivaló marad akkor benne?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz Flashget #40937 üzenetére
Azért a hétvégi PL és hoki meccsek nem adnak annyi műsoridőt össze, hogy abból egy teljes hétre való műsort össze lehessen szerkeszteni. A motogp meg csak több mint fél év múlva lesz.
-
zsolt501
nagyúr
válasz Flashget #40954 üzenetére
Az M4 sportnak is egyre kevesebb piaci tere lesz így, pláne hogy az olimpia véget ért, ha meg a forma 1 is elkerül onnan akkor azt is lekapcsolhatják.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VoIP telefonálás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen mosógépet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- További aktív témák...
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
- Samsung SP-LFF3 - Hordozható Smart projektor - WiFi - Multi Bluetooth - HDR & HLG
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- Philips 81 cm smart LED tv televízió
- Eladó Intel Core i7-6700 + Kingston HyperX FURY 8GB DDR4 2133MHz + B150M MORTAR alaplap
- Intel Core i5-10600KF processzor 2027.02.14-ig Kazy Computers garanciával eladó!
- 2db WD Ultrastar DC HC550 18TB Enterprise HDD / 7200rpm / 512MB / SATA3 / WUH721818ALE6L4/ 100/100
- Auralic Altair G1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest