Aktív témák

  • shabbarulez

    őstag

    válasz Loha #1284 üzenetére

    Hasonlót tippeltem én is hét elején másik két RDS érkeltségű topicban a digikabel.hu-n található szórólap jellemzőiből kiindulva.

    Vajon az RDS egységesíti a Mo-i érdekeltségeit? Az internet csomag ami az oldalon szerepel erősen a DMCC csomagjait idézi és az árak is azonosak. 4 Mbps-es csomag ott jelenleg nincs, de február végén az egyik DMCC belsős forszírozta a topicjukban hogy mit szólnának a userek egy 4/4-es csomaghoz. És felbruár végén a DMCC-sek kaptak egy levelet hogy a DMCC mint cég megszűnik és DigiKábel lesz a neve. Ami viszont furcsa hogy az NHH oldalán egyetlen olyan bejegyzett szolgáltató sem szerepel aminek a neve Digi-re hasonlítana, DigiKábel meg pláne nincs.

    HDSNet idén már 2x csökkentett árat januárban és márciusban is és erősen halad a DMCC árai felé és a csomagok megszűnése is sebessége is erősen e csomagok felé tendál. Az Emktv oldalán ugyanez a kábeltv csomag szórólap szerepel, csomagnevekkel, árakkal.

    Valaki HwSw-en írta hogy Zuglóban a Füredi ltp-en is dobtak be neki ilyen szórólapot, pedig ott az Emktv honlapja szerint nincs is ktv szolgáltatásuk. Vajon terjeszkedik az Emktv és a különböző RDS érdekeltségek Mo-on egybeolvadnak egy egséges kínálatú és árazású Digi brandbe? Gondolom a Digi.TV brand adja az egész alapját amit több Európai országban is elérhető egységes brand alatt fut. Most gondolom a kábeltv és netszolgáltatás üzletágakat is be akarják hozni egy ilyen egységes Digi brand alá. És úgy tűnik az eddig eltérő cégnél alatt futó RDS érdekeltségek is egy cégben összpontosulnak.

    Kíváncsi leszek mi lesz majd belőle mert elég nagy a csönd az egészről.

Aktív témák