Aktív témák

  • cyberjohn_

    tag

    sikerült ma kicsit bütykölni a digis beltérit, hogy soksok adó jöjjön rajta.
    Ugye az volt az alap probléma, hogy 200, 300, vagy hasonló csatorna magasságokban fagyott a cucc és nem hagyott felvenni újabb adókat a listába.
    Viszont ma sikerült 1488 db adót felvenni fagyás nélkül.
    A módszer a következő. Alapba van állítva a cuccos, tehát fel vannak véve a digis csatornák. Majd felveszem a műholdak adatai közé az amos-t a hotbird-öt, az astrát, a siriust, stb.
    Minden adónak adok egy diseq állást. Aztán a TP-k beállításainál minden műholdhoz felteszek egy tp adatot, ami működik is. De nem kerestetem le az adókat az adott TP-n. !!
    Majd antenna beállítás menü, ott kikeresem a diseq mocinak a megfelelő állását minden holdhoz. Azt le is mentem ott. Majd ezután be a keresés menübe és nyomok egy olyat, hogy minden háló keresése (ilyenkor alul a digi holdja legyen, azzal kezdje a keresést)
    Majd magától minden hold minden adóját megkeresi és le is tárolja úgy hogy működik is!!!
    Ezzel a sorrendel nem fagy le! És minden adót lehet használni is.
    nekem 1488 adóig ment el. :) A keresése kb. 3/4 óra volt. :)
    Tuti hibás ez a szoftver ami benne van a hyundai beltériben, mert ha nem lenne az, akkor így sem kellene több adónak jönni. vagy mindíg azonos adó mennyiség felett kellene elkezdeni a hülyeséget, hogy felülírja a régiket. Szóval szoft hibás mint a gép, csak ezzel a módszerre szépen ki lehet kerülni. Csak hagyni kell neki, hogy maga keresse meg automatán az adókat egyszerre.

    Mert olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

Aktív témák