Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Mivel még hordtam 60-as göncöket is annyira nem potyogott semmi, így már kezdtem feladni, hogy bármikor esne vmi normális, erre ma beindult.


    Azt sem gondoltam volna, hogy meglesz a 90-es szint, de nm dungeonokban ömlik az xp. Köszi a többieknek, gyugyonak, mert rám hozta a vékony fosást, amkor felbukkant egy fordulóban The butcher felirattal, Kratosnak, mert igazi paraszt barbár módra tett helyre, amikor megköszöntem a sokadik feltámasztást :D , Boogeenek és Lylenak, hogy láthattam miképpen működik a jégvarázs felsőbb szinten és ProEvoFannak a kiegyensúlyozott partikat.
    Ha vkinek elírta ma nevét, akkor sorry! :)

    Én tegnap küzdöttem a fülesemmel, ma kipróbáltam volna hátha működik a mikrofon, de senkinél nem láttam party közben, hogy menne a hang, így viszont elég problémás gépelni chat közben. Ír vki és mire válaszolnék, addigra vége a dungeonnak. :)

    utóirat: ezért is volt nehezen érthető, hogy amikor léptem ki, akkor Kratosék mit szerettek volna. Azt hogy maradjak még, vagy húzzak a phaszba, mielőtt kipróbálják a lvl 58-at. Bocs srácok, tényleg nem jött át, legközelebb megpróbáljuk, de addigra ti már vhol lvl 60 felett lesztek. :)

    [ Szerkesztve ]

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák