Új hozzászólás Aktív témák

  • tiborv

    aktív tag

    válasz _drk #10869 üzenetére

    Ugy látom még trade-elők között is vannak különbségek és el térnek szokások és vélemények.
    Altalaban ez a normalis, hogy egy dolognak tobb aspektusa van, a problema ott kezdodik ha emiatt ketegorizalunk valakit negativan. Szerintem.
    Ez az online élet. Mióta D3leaderboardnál kiderült hogy kötelező a maphack inkább nem mondok semmit. Csalni kell, mert mindenki azt csinálja.
    Mondjuk ezt nem tudom, nem is teljesen ertem, hogy azert kelljen csalni mert mas csal.
    Nekem az fura, hogy ez egy online grindolós játék és teljesen természetes hogy egy hónap után end game karakterrel kel menni, nem is eggyel, hanem akár többel is.
    Eros sarkitas, de amugy igen. Bar nem tudom feltetlen mit ertunk endgame alatt, mert attol hogy enigmaban teleportalgat az ember shakoval a fejen es hotoval a kezeben siman rarobbanhatnak a dollok fana auraval es azonnal elterul hiaba van "felgearezve". Vagy ha radnyitjak chaosban seiss sealjet es pont benne allsz a spawolo tomegbe keves kari tudja azt kivedeni hogy rogton lecsapjak. Ezeket az itemeket nem ugy kell elkepzelni, hogy 1 helyben allva utnek es nem mozdul meg a HP gomb. (Szerintem itt van egy ilyen kepzet par emberben hogy azt hiszi olyan lesz a karakter mint pl. d3ban mikor a 120as solo grek utan T6-ban hagyod hoyg usson a tomeg). Itt ilyen ertelemben nincs endgame karakter ami mindig mindent visz es nem halhat le.
    Ennyi erővel editorral belerakom ami nekem kell és semmivel nem másabb mintha trade-elek, majd ki dobok helyette valamit hogy jo legyen a lelki ismeretem.
    De, mas, rossz a pelda.

    D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/

Új hozzászólás Aktív témák