Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • mikromanus

  veterán

  válasz granini #18092 üzenetére

  A wizardos rövidítések nem állnak közel a szivedhez úgy látom :D
  APoC: Arcane Power on Crit, Van ilyen jellemző. Kritikus találatonként adott arcane pontot gyűjtesz be. Már ha kapcsol (proc) . Nem minden skillnél 100% az esélye, hogy bekapcsol critnél.

  CM: critical Mass passzív skill (wizard). Csökkent(het)i a skillek cooldownját (az időt ameddig várni kell a következő aktiválásra)
  WW: Energy Twister - Wicked Wind rúnája

  Van még kérdés? ;)

  [ Szerkesztve ]

  Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

 • sunnymarcell

  aktív tag

  válasz granini #18092 üzenetére

  CMWW - CM wizard Energy Twister Wicked Wind rúnával
  Archon - nem egy rövídítés, ez a wizard egyik spellje
  APOC - Arcane Power on Crit

  az 1. hsz-t nézd meg, ha ott nincs, kérdezd meg itt. erre való a fórum :D

  Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

 • killerjohn

  addikt

  válasz granini #18092 üzenetére

  CMWW = critical mass + wicked wind. Gyakorlatilag a cél a minél nagyobb attack speed (AS) és crit% ahhoz, hogy minél több windet tudjál betenni a mobok feneke alá, ezzel procolod a life-on-hit-et (LoH), és az arcane-on-crit-et (APoC). A ciritical mass miatt a critek mellékhatása, hogy minden procnál csökkentik a skilljeid cooldown idejét, így lehetővé teszik, hogy NAGYON gyakran tudod a diamond skint, frost novát, és a chain reactiont castolni. Ennek a következménye, hogy rakod lefelé a windeket és magától töltődik vissza az arcane-ed (APOC), az élterőd (LoH), és szinte azonnal tudsz mindent újracastolni (CM). Gyakorlatilag megfelelő felszereléssel egy teljesen megölhetetlen karaktered lesz.
  - A diamond skin (DS) kötelező, mivel attól leszel hallhatatlan.
  - A frost nova szintén nélkülözhetetlen, kivéve ha valami brutál felszerelésed van, és már senkinek semmi esélye nincs hogy a közeledbe jusson. Ez is és a DS is csak cooldown-al rendelkezik, arcane igénye nincs, így a criticall mass miatt gyakorlatilag 1-2 másodpercenként tudod újravarázsolni őket.
  - Az explosive blast/chain reaction pedig sokak kedvence, mivel iszonyat mennyiségű sebzést okoz, csak 20 arcane-be kerül (de az APOC miatt úgyis végtelen arcane-ed van), és 6 mp a cooldown ideje, ami a CM miatt szintén ~1 másodpercenként újravarázsolható.
  Ráadásul maga a build játékstílusa az, hogy a mobok KÖZÉ teleportálsz, vagy sétálsz, és ott a novával mindenki fagyizik, a DS miatt senki nem sebez (ha mégis akkor a LoH miatt visszagyógyulsz azonnal), és a windek elég szépen sebeznek, plusz a chain reaction mindenkit a sárba döngöl. Tehát a windek gyakorlatilag eszközök arra, hogy minden mást korlátlanul használhassál. Emiatt eléggé változatos dolgokat lehet kitalálni :) Azzal is lehet szórakozni, hogy teleportot (wormhole) használsz, kell mellé egy jó occulus ami a teleport cooldown idejét csökkenti, és így gyakorlatilag végigteleportálsz a zónákon :)

  Archon = archon formában mész előre mint állat és mindent 1 lövéssel leterítesz. Ennek ugyebár eredménye, hogy olyan "hűha" védelem (EHP, all resists, armor, stb) nem kell, mivel minden meghal a képernyő 2/3-ánál. Ha teszel mellé kis lifesteal-t (fegyveren vagy a magic weapon/blood magic skillel) akkor szintén masszívan visszagyógyít a sebzés amit okozol. Szerintem elengedhetetlen emellé is a critical mass, mivel így archon formában a crit-ek csökkentik a háttérben az archon skilleden lévő 120 másodperces (igen, annyi) cooldown-t, ergó amikor az archon formád "elfogy" akkor /szinte/ azonnal újra tudod használni. Szóval nagy lila furcsaságként szeled a képernyőt órákon át és senki a közeledbe se jut, csak néha megállsz levadászni a képernyőre kerülő mobokat :)

  A hybrid pedig amikor olyan skillekkel mész, hogy a kettőt egyszerre tudod csinálni, tehát mind normál "windes", mind archon formában megfelelő sebességgel tudsz farmolni (ugyebár ez a játék erről szól), akár über keyeket, akár itemeket, akár XP-t. Ez így elég drága, ezért érdemes valamelyik builddel kezdeni, jól átgondolni a felszerelést, és azzal farmolni, és a bevételből szépen fejleszteni magadat. Paragon 100 körül már bőven van annyi bevételed, hogy fel tudod magad szerelni hybridnek.

  [ Szerkesztve ]

  D3-HUD: http://www.ownedcore.com/forums/diablo-3/turbohud/

Hozzászólok Aktív témák