Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    Úgy érzem elértem a Shadow DH-m határait. Nem optimális a cucc, nem tekertem maxra a statokat. Évekig gyűlt ez is, ebből a szetből sem törtem be a jobb darabokat, hiába volt gyenge a szet. A következő patchnél gondolom a Natalyával csinálnak valamit, az lenne soron, régen buffolták. :)

    GR85 2 pylonnal és nagy szerencsével picivel több, mint 12 perc alatt ment le.
    A GR86 bukó jelenleg, de durván. Gondolom menne, ha augmentálnám a cuccom, kb. 70-es köveket tudnék betenni. Nem vagyok biztos benne, hogy +1 esetleg +2 GR ér ennyit. A jövő héten kerítek suppot, megnézem úgy mit tudok kihozni belőle. Amúgy a sebzésemet érzem gyengének, a 86-on egyszer haltam.
    Ezzel elégedett vagyok, eddig a GR81-et nem tudtam lehozni fire UEvel, sem Marával. A gránátozás nem jött be egyik szettel sem.
    Furcsa a Shadow stílusa, de sokkal könnyebben ment nekem, mint az UE-s 80-as. Utóbbinál eléggé haltam ezen a szinten, a Shadowval nem csak hamarabb hoztam le, de halál nélkül.

    A fentebbi top buildes videóhoz annyit szólnék hozzá, hogy szerintem sokat számít kinek milyen stílus jön be.
    Hiába erősebb a Wiz és a monk, ha nem jön be a stílusuk, nem igazán tudtam normális GR-t menni velük. Patch előtt a Wizzel GR73 ment pár nap gyakorlás után úgy, hogy igazából nem nagyon foglalkoztam még wizzel. Ahogy kijöttem archonból szinte biztos hogy haltam. PTRen hydrával ha jól emlékszem 76 körül volt, kevesebb halállal. Hydra + Black Hole segítségével jobban távol tartottam az ellent, mint a Tornadoval.

    Ami a monkot illeti GR76 a csúcsom vele, és az is Ulianával, amit régen buffoltak. Az erősebbekkel kevesebb ment le. Monkot is akkor használtam először, amikor egy korábbi patchben buffolták az Ulianát. Végigpróbáltam úgy 2 hete a monk buildeket, és még mindig az Uliana tetszik GR-re.

    Péntekig még van időm próbálgatni a dolgokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák