Új hozzászólás Aktív témák

  • m.lala

    aktív tag

    Témaindítónak
    Bár imádtam a WW barbit, de hogy nagy szinten mit le kell mókolni és mellé 1-5 mrd a tornádósz…… fántásztikus számomra, hogy nagy GR-en mit müvelnek le és micsoda kitartásuk van az embereknek. Igaz a mondás a WW-barbit megcsinálni könnyű, igazán jól csinálni már nehéz……..

    Akartam egy karit a szabadidőmbe, ami fun, de erős, na ez lehet az, de nem fun, mert T13 ig egyenletesen erősödött, aztán ahogy nem jött a számomra normális anci fegyó, a sebzés vicces maradt /400m-5mrd bacott nagy szórásokkal/, nekem meg fogyott az időm és a türelmem……erre kipróbálom a monkot, azt nesze látom a vidiben 30-40 mrd ütések bossra 850-880 mrd…… pislogtam mint pocok a lisztben…..Nyilván fele is sok para 800 körül de akkor is iszonyat.

    Elkezdtem összerakni kő nélkül még a shenlong sincs meg, és kis túlzással máris majdnem ott tart, mint a full ancis kikövezett barbi, még csak T10 / 5p és még nem is érzem jól magam a bőrében, de kva kemény és a lighting se semmi, borzasztó, hogy fel lehet proccolni és eszeveszett gyors…… szakavatott kezekben lenyűgözött…..

    Mindig is érdekelt szólóban kb. mi lehet az erő sorrend, akinek van kedve évődni velem, érdekelne melyik kasztnak melyik a legerősebb buildje perpillanat, vagy kb. úgy képzeljem el van mindenkinek egy T13 körüli speed build, meg van egy erő build.

    A másik ami érdekelne, mekkora a top sebzés amit láttatok eddig, kíváncsi lennék. 880 mrd körül láttam videóben eddig a plafont monknál, de láttam egy orosz vidit amin egy crusi ütött hasonlóan nagyot nyilván bossra és nyilván az utolsó ütés volt…. mindenesetre érdekelne innen valaki áttörté é már az 1000 mrd-ot ;]

    [ Szerkesztve ]

    Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?

Új hozzászólás Aktív témák