Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz DjDanee87 #95725 üzenetére

    Amit írsz az totál arra utal, hogy nem figyeled a dashing strike buffját. Ha az rajtad van még shenlong buff nélkül is kb 4-5 ütés egy elit 60-as gr-ben a geareddel.

    Az viszont biztos, hogy nagyon sok múlik minden egyes soron ebben a buildben. Ennek irdatlan damage kell, hogy csak odaugorj egy pakkhoz puff-puff és mész a kövire (ha van jó witching öved, azt is lecserélheted). Mikor én fejlesztettem a sajátomat, nekem is szenvedős volt a skálázás de a végére csak összeálltak a statok, ehhez kitartás kell bizony, de a végére megéri nagyon is! Sokféle variáció van ebben a buildben, én például kis GR-ekre (60-65) még a flying dragont is ledobom, helyette in-geom és elit pakkról elit pakkra megyek. 10 sec alatt simán találok. Ezt persze addig nem tudom tanácsolni amíg olyan gondjaid vannak, hogy 60-asban is sokáig ütöd az elitet, azért próbáld meg tudatosan nézni a dashing strike-ot mert sztem az lesz a baj. :) Ezzel a builddel NEM lehet egy elit pakknál pár másodpercnél többet tölteni soloban, nem arra való.

    Leaderboardot nyálazd végig, de az én karimat is megkukkolhatod. Azok szerint fejleszd ahogy tudod és később meglátod egyszer csak összeáll.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák