Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz DjDanee87 #95723 üzenetére

    Pro tip: A dexes köveket felejtsd el. Full flawless royal diamonddal rakd tele a chest-gatya párost.

    A kari egyébként jónak néz ki egyedül annyi, hogy kevés a chc-d (compass rose-od ergya, kéne egy chc-s), paragonból pakolj rá maxot ha nem azon lenne. Ezen felül a buildet magát vágod, mármint hogy hogy kell ezt használni vagy csak az itemeket összeraktad rá?
    Ha esetleg nem vágnád próbáld meg úgy, hogy mikor elite pakkhoz érsz nyomd el a BoH-ot, füllra tölt a spirit, megjelenik a shenlong buff, dash egyet mellettük és máris 1-2 ütésből meghalnak. Közben persze cyclon strike-ot is nyomogatni, de a spiritre vigyázni. Epit kétféleképp is lehet használni a karid erősségétől és gr szintjétől függően: vagy haladásra vagy szorult helyzetekre. A balanszt neked kell megtalálnod, viszont mindig tarsd észben, hogy a damage outputod dashing strike után a legnagyobb, ezért elit pakk ölésére mindig hagyj charge-ot.
    Breath of heaven>Spirit full>Dash>Minden fekszik.

    UI.: Arra figyelj még, hogy a cyclon stryke és a mantra nyomogatása lehet, hogy növeli a toughness-t, de sok spiritbe is kerül úgy nehéz bekapcsolni a shenlong buffot ha azokat nyomogatod állandóan.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák